Каде може да најдам? (Општи прашања)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Здраво дали може да ми каже некој каде можам да најдам автомат за вода, оние со туби од 20л, по сендвичари со ги има. И, по можност ако ја знаете цена на истиот.
Од Горска вода го даваат гратис, ама треба и да земаш вода од кај нив (точна количина не знам)
Таков апарат за вода има и кај пластичарите, а за цена не знам. Имш различни големини и цената варира.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Да прашам за совет.
Сакам да купам од оние малине фрижидерчиња ама во Рамстор видов дека се 1.000 денари, па некако евтино ми изгледа.
Знае некој по други мести какви се цените? Дан се расипе ова одма? Има гаранција?
???????? :(

H

-HRO

Гостин
Порано преносни ладилници имаше во продавниците на Техномаркет и Нептун.
Провери по овие продавници за бела техника.
Тоа 1000ден е многу мала цена...јас кога се распрашував беа 3500ден + :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.959
Поени од реакции
45.172
Сликиве најдобро го доловуваат она што го барам, моделот на цвикери

И култнава класика од филм

Алудирам на цвикот од Мајкл Медсен ( типот најлево ) и Тим Рот ( втор од десно кон лево ) а и Стив Бушеми ( најдесно ) такоџе исти цвик има али кај овие двајца највоочлив е.

Во Скопјево начекав едни, Ray Ban, али како што ме информираа, 9000 коштаат што искрено, многу е ...
Не бирам фирма, сеедно, подготвен сум да изџвакам максимум до 4000 за ваков цвик и тоа апла ако имам убер мал избор, па би ви бил ептен благодарен ако може да ме упатите на локации низ Скопјево да барам ваков тип на наочари со поадекватна цена која би можел да си ја дозволам.

Г

Гучи

Гостин

И култнава класика од филм

Алудирам на цвикот од Мајкл Медсен ( типот најлево ) и Тим Рот ( втор од десно кон лево ) а и Стив Бушеми ( најдесно ) такоџе исти цвик има али кај овие двајца највоочлив е.

Во Скопјево начекав едни, Ray Ban, али како што ме информираа, 9000 коштаат што искрено, многу е ...
Не бирам фирма, сеедно, подготвен сум да изџвакам максимум до 4000 за ваков цвик и тоа апла ако имам убер мал избор, па би ви бил ептен благодарен ако може да ме упатите на локации низ Скопјево да барам ваков тип на наочари со поадекватна цена која би можел да си ја дозволам.
Порачај си од амазон.ком, имаш и неоргинали по 1-2 долари.

П

Паган-др

Гостин
Провери и во Drop IN. Има ваков тип на наочари Independent, ама пластика се. Некои 800 денари и со бела рамка. Ако ти одговараат такви помини од таму.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.959
Поени од реакции
45.172
Провери и во Drop IN. Има ваков тип на наочари Independent, ама пластика се. Некои 800 денари и со бела рамка. Ако ти одговараат такви помини од таму.
Ми требаат црни, ако имаат ќе отидам и таму само кажи ми локација на местото.

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Се праат ли негде во градов беџови со текст по желба? :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Каде можам да ги најдам кај нас слушалкиве (Sony MDR-V700)?
И по која цена?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.520
Поени од реакции
29.019
Каде можам да ги најдам кај нас слушалкиве (Sony MDR-V700)?
И по која цена?
Ги гледав истиве во АМЦ во Соравиа пред некој ден, донеле супер ствари таму.... Само не видов вакви имаше црни и зелени...

Kajgana Shop

На врв Bottom