Каде може да најдам? (Општи прашања)

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Ако знае некој да ми Препорача продавница за добри mp3 (да, емпетри) плеери во Скопје

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
kaj mozam da najdam onakva seks kukla lu kao se vika so se duva mi treebaa ama da e evtina ZA U SKOLO MI E !!!!!

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
NBA дресови ако мислиш на "оригинали" имаше едно време во аеродром една продавница се занимаваше со тие работи но незнам дали сеуште постои, пробај до битпазар има една продавничка само дресови продаваат но несум сретнал кошаркарски, најисплатливо тие преку нба страната да си одбереш и нарачаш од фаншопот на омилениот тим другарче мое му стигна пред некој ден од Bynum дрес за околу 3000 со се превоз :)

--- надополнето ---

kaj mozam da najdam onakva seks kukla lu kao se vika so se duva mi treebaa ama da e evtina ZA U SKOLO MI E !!!!!
Во некој од неколкуте секс шопови во Скопјево, како валијант и уште некои за цени незнам

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.198
Поени од реакции
2.246
NBA дресови ако мислиш на "оригинали" имаше едно време во аеродром една продавница се занимаваше со тие работи но незнам дали сеуште постои, пробај до битпазар има една продавничка само дресови продаваат но несум сретнал кошаркарски, најисплатливо тие преку нба страната да си одбереш и нарачаш од фаншопот на омилениот тим другарче мое му стигна пред некој ден од Bynum дрес за околу 3000 со се превоз :)

--- надополнето ---

Problemot so naracuvanje od NBA.com mi beshe..slucajno da ne ne stigne dresot do vamu.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Ми требаат црни чевли како на сликава ама женски и не толку издолжени напред. Штиклата треба да е идентична и цели да се црни.
Ако некој знае каде може да најдам нека ми каже, итно ми требаат за работа.

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Нема шанса да не ти стигне, другарчето си го нарача и му стигна а како е тоа несум разгледал

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
Да ми каже некој кај можам да најдам женски саат ама да не е многу скап до кај 1500 - 2000 ?

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Problemot so naracuvanje od NBA.com mi beshe..slucajno da ne ne stigne dresot do vamu.
затоа иди си у пирамида у гтц 2 спрат, или палма исто 2 спрат, јез да се фејк, ама ко за парите добри се...сеа зависи шо бараш...
провери и во фаншопот кај ONE зградата, ама не сум сигурен за таму

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Да ми каже некој кај можам да најдам женски саат ама да не е многу скап до кај 1500 - 2000 ?
за ова барем е лесен проблем.. прошетај низ ГТВ низ рамстор низ бисер ке најдеш за таа цена колку сакаш. и убави и шкарт и секакви !

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ми требаат црни чевли како на сликава ама женски и не толку издолжени напред. Штиклата треба да е идентична и цели да се црни.
Ако некој знае каде може да најдам нека ми каже, итно ми требаат за работа.

Пробај Штип, Баргала!

Ако ништо друго низ дуканиве тука во Штип ке најдеш!

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Пробај Штип, Баргала!

Ако ништо друго низ дуканиве тука во Штип ке најдеш!
Бидејќи студирам во Штип сите продавници ги поминав и немаше, имаше црни ниски чевли ама не со таква штикла. Сепак фала на одговорот.

Член од
8 октомври 2009
Мислења
780
Поени од реакции
385
Ми требаат околу 100 еднобојни маици (во светли бои, бела, жолта, портокалова, сина...) со кратки ракави. Некоја препорака?

Kajgana Shop

На врв Bottom