Велко камионџијана
Кенгur Lavoви гроup
- Член од
- 20 март 2009
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 98
Ако знае некој да ми Препорача продавница за добри mp3 (да, емпетри) плеери во Скопје
Se prodavaat li NBA dresovi vo Skopje?
NBA дресови ако мислиш на "оригинали" имаше едно време во аеродром една продавница се занимаваше со тие работи но незнам дали сеуште постои, пробај до битпазар има една продавничка само дресови продаваат но несум сретнал кошаркарски, најисплатливо тие преку нба страната да си одбереш и нарачаш од фаншопот на омилениот тим другарче мое му стигна пред некој ден од Bynum дрес за околу 3000 со се превозanyone?
Во некој од неколкуте секс шопови во Скопјево, како валијант и уште некои за цени незнамkaj mozam da najdam onakva seks kukla lu kao se vika so se duva mi treebaa ama da e evtina ZA U SKOLO MI E !!!!!
од 1800 па нагоре сеkaj mozam da najdam onakva seks kukla lu kao se vika so se duva mi treebaa ama da e evtina ZA U SKOLO MI E !!!!!
NBA дресови ако мислиш на "оригинали" имаше едно време во аеродром една продавница се занимаваше со тие работи но незнам дали сеуште постои, пробај до битпазар има една продавничка само дресови продаваат но несум сретнал кошаркарски, најисплатливо тие преку нба страната да си одбереш и нарачаш од фаншопот на омилениот тим другарче мое му стигна пред некој ден од Bynum дрес за околу 3000 со се превоз
--- надополнето ---
затоа иди си у пирамида у гтц 2 спрат, или палма исто 2 спрат, јез да се фејк, ама ко за парите добри се...сеа зависи шо бараш...Problemot so naracuvanje od NBA.com mi beshe..slucajno da ne ne stigne dresot do vamu.
за ова барем е лесен проблем.. прошетај низ ГТВ низ рамстор низ бисер ке најдеш за таа цена колку сакаш. и убави и шкарт и секакви !Да ми каже некој кај можам да најдам женски саат ама да не е многу скап до кај 1500 - 2000 ?
Ми требаат црни чевли како на сликава ама женски и не толку издолжени напред. Штиклата треба да е идентична и цели да се црни.
Ако некој знае каде може да најдам нека ми каже, итно ми требаат за работа.
Бидејќи студирам во Штип сите продавници ги поминав и немаше, имаше црни ниски чевли ама не со таква штикла. Сепак фала на одговорот.Пробај Штип, Баргала!
Ако ништо друго низ дуканиве тука во Штип ке најдеш!
Ако уште не си купил, имаш и во Get Ready.
вакво нешо по скопје имате видено?