честа
Спор
Холандска амбасада? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не знам како се вика ова али ќе ви објаснам и мислам дека ќе сфатите што барам.
Го видов ова еден на Пиволенд го имаше.
По америчките филмови исто многу го има.Капа горе да можеш да си ставаш пијалок и со цефка си пиеш.Е ова беше капа од оние што имаат градежниците и горе 2 лименки и со цефка си пиеш.
Такво нешто се продава кај нас?
Го видов и ја типот. Малце подалеку беше од мене и не можев да го прашам од кај му е. Кај нас мислам нема, а ептен добра работа е. Не знам ни дали може негде да се најде под името Beer Hat или слично.
Инаку за тие шо не знаат, ова е тоа (нормално, има различни модели)
![]()
Жолто капче и на него пишуваше Exit 09.Би било добро и кај вакви да има.
Има ли некаква шанса некој да знае каде можам да најдам, или да ми најде една реклама за еден парфем од Алкалоид... Парфемот се вика САХ а спотот е нешо на некоја јахта со девојки шо се врткаат околку еден дечко... Мислам дека е негде од 80те години рекламава...
)Парфемот знам дека го имаПа го има парфемот на официјалната страна нa алкалоид. http://www.alkaloid.com.mk/sah-zefros-kolekcija-za-mazi.nspx
Вајда уште се произведува и го има низ некоја од продавнициве или супермаркети. Веро, тинекс? Јуник?
A наша реклама од 80сети на интернет... тешко)
Видов тоа додека смртно се обидував да ја најдам рекламата.

Vidov vo optikata na zelen pazar sto e, ama ramkata ne bese plasticna tuku onakva kartonska pretpostavuvam znaes na sto mislam. E za cena ne znam, ne prasav3д наочари? И цена?