Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kade mozam da go najdam @wot ?
Pozaklucen e i od mene, ne moze covek nikako da go kontaktira. Pobrzo ke stapam vo kontakt so nekoj od toa Sentinelskite ostrovi otkolku so nego :icon_mrgr:

Sakav nesto da go popitam, ama bez da me poshljaka :angel:

Провери во Џамбо

Викаш машкоста се мери по педерушите, или како и да ги викаат?

Многу глупо име носи во наш јазик, ова е стандард чанта, само помала и страшно корисна за секојдневие. Да се заебаваш за нешто што е практично, треба да си апла неизживеано баце.

Јас имам неколку модели, помали, поголеми, поефтина за пешачење и теретана, samsonite и кожна за работа/патувања, попрактично нешто здравје. Секогаш во себе имам 2 телефони, слушалки, новчаник, една рака клучеви, апчиња. По џебови не собира се, плус со клучевите секогаш се познава траг на фармерките.
sega bash mi ispadnaa na shoping site. sekade po svetot "messenger bag", kaj nas pederusha :pos:

Знаете ли некој што изработува шибер (лизгачки комарници) боја антрацит. Барав по фирмите, ми нудат плисе.

Која е сигурна страна од која можам да нарачам хумидор за пури?

Каде да најдам комбинација од Реле што работи на RF 433 фреквенција и кинетички прекинувач кај нас.

Sbdce727894414f4e97a957aa9db2ca15d.jpg

Имам земено од Али(ова и ова) и одлично функционираат но ми треба моментално.
Само да напоменам не барам смарт реле како sonoff или shelly кошто работат со вифи.

Здраво, каде може во Скопје да испринтам постер во А0 формат? Фала

Здраво, каде може во Скопје да испринтам постер во А0 формат? Фала
На Илинденска после Влада на крајот од зградата пред да се заврти десно за во парк тука принтаат

Narode ima nekoj vakov strucnjak niz makedonija?

Каков стручњак друже. Вакви стручњаци недај боже можи да те остават инвалид.

Иначе да ти одговорам на прашањето да не речиш само кењам. Има еден Тони во Битола, има нешто учено во врска со ова во Србија, го фалат луѓето. Ако сакаш ќе ти прашам број.

Каков стручњак друже. Вакви стручњаци недај боже можи да те остават инвалид.

Иначе да ти одговорам на прашањето да не речиш само кењам. Има еден Тони во Битола, има нешто учено во врска со ова во Србија, го фалат луѓето. Ако сакаш ќе ти прашам број.
E pa zatoa baram strucnjak! :D za da prezhivee pacientot!
Daj pushti brojche vo privatna poraka ako vredi coek da odi extra do Bitola.
Fala

На Илинденска после Влада на крајот од зградата пред да се заврти десно за во парк тука принтаат
Фала за информација,а дали можеби знаеш како се вика или страна некоја дали имаат?

Некој да препорача добра фирма за монтажа на комарници во Скопје?

Викаш машкоста се мери по педерушите, или како и да ги викаат?

Многу глупо име носи во наш јазик, ова е стандард чанта, само помала и страшно корисна за секојдневие. Да се заебаваш за нешто што е практично, треба да си апла неизживеано баце.

Јас имам неколку модели, помали, поголеми, поефтина за пешачење и теретана, samsonite и кожна за работа/патувања, попрактично нешто здравје. Секогаш во себе имам 2 телефони, слушалки, новчаник, една рака клучеви, апчиња. По џебови не собира се, плус со клучевите секогаш се познава траг на фармерките.
I se kinat djebovi pa se gubat klucevi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom