Ако одиш по улицата орце николов од генерал штаб кон центарот за странски јазици, кафанава ти е од десна страна после месарницата римес, а пред бурекџилница дедо јованМоже некој да објасни каде е кафана/ресторан/што и да е "ЈАНА" кај центар за странски јазици ?
Провери во Стефано Г.Т.Ц 1 катДобро мене ме интересира место каде што има поголем избор - и на мене и на тебе да ти свиѓа по нешто!
Не треба вака, треба да си ја прочиташ книгата, од македонски автор е плус после за матура ќе си ја чукаш главата, ама еве нешто накратко:Izvini vaka so se mesam,nz da odgovoram na tvoeto prasanje,no nova sum na kajgana i nemozam bas da se snajdam... no mi trebaat podatoci za romanot KRPEN ZIVOT od Stale Popov... sodrzina,pa bi mozel li nekoj da mi pomogne???
првото на бит-пазар ќе го најдеш (непотврдена информација), денес дознав од пријател.каде можам да купа електричен пиштол или спреј за самоодбрана поима немам дали има некоја продавница кај нас во Скопје и дали е потребно некаква дозвола
Кратка содржина од книга се вади од книга ја ко што знам. Ај памет у глава за друг пат, на време ќе си читаш лектири.Фала за ова, го најдов, ама мене ми требаше нешто како кратка содржина од книгата...