Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.901
Поени од реакции
722
Може некој да објасни каде е кафана/ресторан/што и да е "ЈАНА" кај центар за странски јазици ?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Да не знае некој кај го преместија или пак го затворија она Смешко, на плоштад што беше, од Ајриш паб десно по уличката, каде што шиткашеа жици за гитара по 60 денари? Забележав уште пред 2-3 месеци дека го нема тука, ама еве сега ми притреба....

Член од
24 јуни 2009
Мислења
448
Поени од реакции
165

Може некој да објасни каде е кафана/ресторан/што и да е "ЈАНА" кај центар за странски јазици ?
Ако одиш по улицата орце николов од генерал штаб кон центарот за странски јазици, кафанава ти е од десна страна после месарницата римес, а пред бурекџилница дедо јован

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Ваке, ми треба дрес од Њукасл, бидејќи спознор им стана пума се надевам дека ќе има и нивни дресој у Мк таке да кажи те кј има Фан шоп нивни!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.246
Каде можам да изнајмам Play Station 2 во Охрид? Во она наспроти скалестана изнајмуваат само единица. Или ако некој има дома да му го изнајмам на еден ден.

Член од
31 мај 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Izvini vaka so se mesam,nz da odgovoram na tvoeto prasanje,no nova sum na kajgana i nemozam bas da se snajdam... no mi trebaat podatoci za romanot KRPEN ZIVOT od Stale Popov... sodrzina,pa bi mozel li nekoj da mi pomogne??? :(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Izvini vaka so se mesam,nz da odgovoram na tvoeto prasanje,no nova sum na kajgana i nemozam bas da se snajdam... no mi trebaat podatoci za romanot KRPEN ZIVOT od Stale Popov... sodrzina,pa bi mozel li nekoj da mi pomogne??? :(
Не треба вака, треба да си ја прочиташ книгата, од македонски автор е плус после за матура ќе си ја чукаш главата, ама еве нешто накратко:

http://krpenzivot.com/eksplikacii/dramaturg

elektro

Генијалец
Член од
11 мај 2009
Мислења
132
Поени од реакции
40
каде можам да купа електричен пиштол или спреј за самоодбрана поима немам дали има некоја продавница кај нас во Скопје и дали е потребно некаква дозвола

T

Tetro

Гостин
каде можам да купа електричен пиштол или спреј за самоодбрана поима немам дали има некоја продавница кај нас во Скопје и дали е потребно некаква дозвола
првото на бит-пазар ќе го најдеш (непотврдена информација), денес дознав од пријател.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Некој за Скендербег линк да даде?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Фала за ова, го најдов, ама мене ми требаше нешто како кратка содржина од книгата...
Кратка содржина од книга се вади од книга ја ко што знам. Ај памет у глава за друг пат, на време ќе си читаш лектири.

Kajgana Shop

На врв Bottom