Каде можам...

• Креатор на темата Креатор на темата Corny
  • Време на започнување Време на започнување
каде има привремени тетоважи скопје или Куманово :)

Каде можам да најдам вакво нешто?
o_zV2kwGa7wfXIKlM.jpg

Bitsiani

Да не знае некој кај може да најдам трегери...али класични црни.Фала :)

темни фармерки без никакви шари на нив.. ?

Мајца сина со логото од Супермен во Скопје или во Битола ?

kade mozam da najdam crna boja za tetovazi od markata kuro sumi,i cena?

Cavanagh.gif
ваква некоа

flat-cap1.jpg
и ваква нешто у виа стил вакво капче кај може да се најде низ скопје ?

Не знам дали ја погодив темата или не али итно ми е, а и поврзано е со пудра:)
Како да исчистам дамка од пудра на црно сако?(значи веќе исушена пудра)Немам време да го носам на хемиско така да би била благодарна ако се најде некој кој знае и помогне:)

Не знам дали ја погодив темата или не али итно ми е, а и поврзано е со пудра:)
Како да исчистам дамка од пудра на црно сако?(значи веќе исушена пудра)Немам време да го носам на хемиско така да би била благодарна ако се најде некој кој знае и помогне:)

Деликатна ствар е сакото , ако не е црно пробај со Vanish или со пегла .
Ако е црно пробај навлажни крпа со вода и затопли ја крпата (микробранова ако имаш ќе заврши работа) и протриј ја во правец на ткаенината , ако не се извади така нанеси малце (мн малце) прашок за перење и направи го истото.

Козметички салон каде што има пристапна цена за педикир?
Идам во Сандра на депилација, па можда таму знаете како се движи цената за педикир?

Совет: Сандра е аматерски салон, немаат професионални услуги. Цената на услугите всушност го издава и третманот. Мајка ми воопшто не е задоволна од таму и ја осакатија косата. Внимавајте.

Да не знае некој каде има некое пристојно студио за депилација близу грчка амбасада? Депилаторката кај шо си одев ми го затвара салонот па ако знае некој да помогне.

Bidejki ne sum od Skopje,a u mojov grad nema vakvo mesto,dali moze nekoj da mi kaze kaj mozam da kupam farmerki/duksce u hip-hop stil..neso taka po siroko,ali za "pogolemi" lugje :))
Fala

Најубави држат во Х-shop спроти соборниот храм. Малку се поскапи, ама квалитетни и вредат за парите.

Каде можам низ Скопјево да си најдам женски војнички панталони ?! ^^

Препорака за добар чешел? Имам медиум големина коса малку кадрава, во моментов користам класичен чешел и навистина ме боли и ми се оштетува кога ја чешлам.
Купив уште еден од оние што се користат како за локни правење тркалезни, ама со него не можам да се исчешлам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom