Каде има најдобра скара во Македонија, воопшто?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Во Мрс!!! Закон, во Берово!
Олимпик АС, џигери, мммммм...бољи од Љуц се. кај АМСМ у Скопје и на водњанска.
И оф корс, Крчма, мада мамката у пизда на газдата кој е килавендра и келнерот кој извади г'з дека Дезертфокс беше расоложен да не држи нас да не го разбиеме ко дете звечку одшто се испонаша ко коњ. Тиња келнерска. Арно ама, скарата е уба.

Definitivno najdobrata skara e vo Prilep.Jas kako student na Ekonomskiot fakultet vo Prilep imam probano skara skoro vo sekoe kafance i bi gi preporacal:Evro,Kaj Boge,Makedonska kukja,Kaj Kumata,Kaj Pashata.....mnogu ima,a skarata e dobra sekade.

Pojdete i probajte!!

Дефинитивно во Прилеп во "Македонска Куќа" и во Росоман кај "Крал Џо"

Дивајн напиша:
Леле ми се јаде!!! Виде дека е најубаво? :pos: Иначе ни јас не сум пребирлива, како што кажа Ејсид, така да помалце би пишувала ако кажам каде нема убава скара :pos: :P
а можит да знам во кое ресторанче јадевте?? абе во Струга има најдобра скара ама и во Прилеп е многу добра. Биден сум во Македонска куќа.... прстите да си ги излижиш мммммммммммммммммм

Скара има најдобра у Струмица ама не сам сигурен - на гладно сегде ми беше убаво и бојлеро ништо не приметил ама сепак мислам дека струмица држи најдобри мевца

ФАКТ:ВЕЛЕШКАТА скара е најдобра

Мене тоа ми се случило во Прилеп, а сум јадел добра скара и покрај Вардар(незнам како се викаше кафаната) во Велес.....[/QUOTE]

Незнам баш за Прилеп ама дајте бе луѓе се знае дека ние велешани имаме најдобра скара и пити.Сум јадел на разлицни места ама скарата никаде не е толку добра како кај нас.Ми иделе луѓе од Грција,Србија,Германија и Австралија и сите ми ја фалеле нашата скара,па дури понекогас земаат к'јма и си носат за дома.

ПС.Ти си јадел или кај -ХАЈДУК-(велешани го знаат како -ИНГИЛИЗОТ-или пак кај -ПАРМАКОТ-

Абе не ви се доста „најдобрите пастрмајлии”, па сега сакате и најдобрата скара да ја имате. Е, велешани... Во се сакате да бидете најдобри. :wink:

Acid напиша:
Абе не ви се доста „најдобрите пастрмајлии”, па сега сакате и најдобрата скара да ја имате. Е, велешани... Во се сакате да бидете најдобри. :wink:
Па дај ти се молам почни еднаш од Струга преку Битола,па Прилеп па накај нас,па седни си во некоја од нашите кафани покрај Вардар :cug::mist: :kajg: и ќе видиш дека ние имаме најдобра скара,СИТЕ ЈА ФАЛАТ

Без никаква цел да ги навредам оние кои не се од Скопје, но морам да кажам дека секаде каде во Македонија сум јадел скара, добра како во Скопје не сум јадел. Единствено можеби Куманово одскокнува малку од другите места по квалитетот на скарата.

Za skara na prvo mesto mi e Kumanovo (ne deka sum od tamu tuku najveke mi se dopaga) imase edna kafana stara sto se zatvori ama pravese prekrasna skara.
Imam probano i u Skopje ne bese losa,ne se sekavam na koe mesto bese ali vkusot ne bese los.
A za pastrmajlija se znae Shtip.:)

Kaj LJUC pod fiskulturno i KAJ ZABAROT na kej!(u Skopje)...
KAJ AJCO u Bitola...
i pod mostot u Veles...:bip:

Dobra SKARA u Sk Kebapcilnica Maja...Kaj Blue Cafe u Kapistec...Definitivno od site mesta kaj so sum probal najbolji e :bip:

Boomerang напиша:
Dobra SKARA u Sk Kebapcilnica Maja...Kaj Blue Cafe u Kapistec...Definitivno od site mesta kaj so sum probal najbolji e :bip:

Е баш што мислев и јас да ја пишам истата многу убава скара, кој не пробал ке се кае

Специјалитет Ајдучки кебап:bravo: :party1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom