Каде да наjдам? [Food Edition]

• Креатор на темата Креатор на темата davidov
  • Време на започнување Време на започнување
onion rings каде има ?
Сестра ми од Тинекс ги зима....можеш и од поефтините, добри се. Јас по некад кога се трујам со похованици и пиво ги лапам заедно со тиквички :D

Каде да најдам...пиво без хмељ? Нешто како ејл или медовина?

Дали постои место во скопје каде прават нешто како неделна или месечна претплата за подготовка и достава на оброци ?

Дали постои место во скопје каде прават нешто како неделна или месечна претплата за подготовка и достава на оброци ?

Види го ОВА, изгледа како сервис за ова што бараш.....тие што знам дека го користат се многу задоволни!

dobro utro!
osven vo Makedonia dal mozam da najdam ajvar,litenica od MAMAS i nadvor od MKD
jasum vo WIENA

@kano!
jas mislef deka e mamas naj? ima po vkusen ili nesto drugo e vo Prasanje Makedonia SevernaMakedonia
za nas e zasekogas Makedonia

ovde ima 30 tipa na ajvar iskreno mene mamas ne mi e do tolku bolji od drugite. nijansi odlucuvaat. mamas e i poskap za 20% i e na zaev. narodot ovde go bojkotira na veliko taka sa toa e toa...

mene licno najveke mi se sviga pelagonia ajvar, eden od retkite sto uspeal da se probie vo UK i toa vo golema mera blagodarenie na odlicen fidbek na tamosni foodies i englezi kupci...

Ме интересира...во неапокалиптични околности...
Како се набавувааат реквизити за ферментација на млеко?

ci-modelo-especial-440cbc07250fd500.jpeg

Модело Мексиканско пиво каде може да најдам во Скопје?

Каде може да се најде сега свежи малини и јагоди? Некој маркет предлог...

Каде можам да најдам готови гиро лепчиња (не тортиљи) во Скопје? Во Берлин ги имам купувано беа во најлонско пакување со 10 лепчиња.

Кадр можам да најдам корен од куркума (не во прав)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom