Каде да наjдам? [Food Edition]

• Креатор на темата Креатор на темата davidov
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за која намена ти се,али акп сакаш да ги користиш за леб,боље ти е да си направиш sourdough
Ми треба како додаток на исхрана, идеално збогатен со B12 ама колку шо читав од сите фирми странство сега се збогатени со B12.

Sourdough дефинитивно ми е на листата за периодов.

Дали некој знае каде во селово можам да најдам округол калап за торта ама да не е ебени 28цм зошто не сум слаткара.
24 или 26 би ми завршиле работа и секако, да не е во сет од 19 калапи кои секако не би ги користел.

Благодарам.
Џамбо
b4764075148eef48c627905ad3e1911d.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

На Буњаковец пазарчето спроти влезот на Стокомак има човек кој продава зачини на 2 тезги.
Има добри и квалитетни зачини.
Мислам дека и сув чили има. Буковата е добра, ама не знам дали би ти била доволно лута.

Dali nekoj slucajno znae kaj moze da najdam xanthan ili guar guma vo makedonija? informacii za fiberyum isto taka se dobredojdeni :3

Dali nekoj slucajno znae kaj moze da najdam xanthan ili guar guma vo makedonija? informacii za fiberyum isto taka se dobredojdeni :3
На маркет конект дава некоја фирма Рафи од Струга (али ќе да е на големо ова).

Decki dali ima vo Makedonija negde Kokorec da pravat ili samo Istanbul :( ?

Decki dali ima vo Makedonija negde Kokorec da pravat ili samo Istanbul :( ?
А бе кокорец, морав да изгуглам да видам што е, а тоа да ти било кукурек! Како нема бе, има во многу кафани и ако сакаш сам да правиш и некои месари држат. Ќе да си прилично млад чим прашуваш, ама добро е што ти се допаѓа.

А бе кокорец, морав да изгуглам да видам што е, а тоа да ти било кукурек! Како нема бе, има во многу кафани и ако сакаш сам да правиш и некои месари држат. Ќе да си прилично млад чим прашуваш, ама добро е што ти се допаѓа.

kral-kokorec.jpg
Kako moze da ne ti se dopagja ? Prvpat probav vo Istanbul i neznaev deka e mozno da go najdam i tuka, ke pobaram fala ti :D

На маркет конект дава некоја фирма Рафи од Струга (али ќе да е на големо ова).

damn, bash na golemo e, sega ne znam dali da go zemam ili ne... hmm

Каде да купам лебни трошки, ама оригинал лебни трошки ПАНКО што се прават од леб без кора, не она глупоста презла или што ти ја знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom