Каде би живееле кога би можеле да бирате?

• Креатор на темата Креатор на темата Alex1828
  • Време на започнување Време на започнување
Jas bi sakala da ziveam Portugalija....osven ubav noken zivot ima more sekako ako e mala drzavata a i plus omileniot fudbaler mi e od tamu :D i toa vo glavniot grad sakam da ziveam Lisabon za mene bi bilo milina ali tesko toa:pos2::pos2::pos2:back in real life :D

Portugalija e zakon vo evropa.Ne e ko skandinavija kaj so e se odredeno odnapred i nema levo-desno ama ne e i ko ovde kaj so e haos.
Dobar balans.

sakam voda,pa verojatno italia/turska/spanija/grcija

Во Италија сакам да живеам и то во Римини.. Убајни рајски.. Ем мирно на едната страна од градот, кај шо се куќите, ем на другата страна е полно со кафичи и имат забава до бескрај.. Плус море палми ова-она нешо.. :pipi:

Од Европа - Ирска... Неам појма зошто ама земјава ептен ми е на листа за живеење. Од подалечни Ванкувер и Сан Франциско. Скромно нели...

Некој горе напиша Акапулко...И јас сакам таму....:vozbud::vozbud::vozbud:

Струмица не ја менам за ништо но постои еден кварт во Токио каде што e лоциран огромен дел од gaming и anime franchise-от. It is a gamers paradise.

Рио Де Жанеиро!
Би лумпувал на карневалот...би се качил кај споменикот на Исус и би го набљудувал целиот град од прекрасната панорама, би играл фудбал на Копакабана со бразилците. (знам дека ќе ме дриблаат и праат мајмун но сепак ја филмот ќе си го фурам) ....и би имал истотака секс со некоја латино шмекерица бразилка истотака на Копакабана! :)

Англија или Америка(Јужните делови како Калифорнија и Флорида, а да и Њујорк исклучок) А и да дадам објаснување дека не е од тоа што по телевизии што го глеам. Знам дека животот таму не е најбистар и даноците и другите ствари им се скапи ама ќеф ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom