Каде би живееле кога би можеле да бирате?

• Креатор на темата Креатор на темата Alex1828
  • Време на започнување Време на започнување
Хрватска дефинитивно највише ме привлекува во било кој град само да сум таму сакам

Темпере, Финска. Не знам ама целата Финска ми е така убава, и лугето ми се многу мили...

Скопје, засекогаш.

Добро, освен 20 дена во годината на Сончев брег или Тибет.

Скопје. Нема град како овој. Можеби затоа што сум тука родена и тука ми е местото на живеење чувствувам приврзаност кон овој град, но не би го менувала за никој друг, иако со спортов ми се пружи шанса да прошетам доволно земји и европски метрополи.

Единствен град што според мене може да ми го замени колку толку Скопје е Берлин, или па Лозана. Друг град никој. Како друга личност да сум кога сум во друг град.

Pa za sekogas nikade drugo ne bi sakal, ama bi sakal nekoe vreme da pominam u Bhutan ili Tibet, ili pak u Iceland.

Мадрид :salut:

madrid.jpg

Madrid_Austrias.jpg

Најмногу заради ова...

real-madrid-stadium.jpg

kickassni9.jpg

Шпанскиот јазик го знам околу 80% :smir:

HRVATSKA! i toa na nekoj ostrov mmmmmmm

Драчево :pos2:
Било каде, само да сум во Македонија!

Nov Zeland можеби е убав, има егзотична природа и убав раститетелен свет, но дека не е загаден...мало морген.
На еден дел од Нов Зеланд беа вршени нуклеарни проби, после неколку години се започна со масовно населување на островот. А и во близината ако не се лазам французите имаа извршено поголем број проби /(Муруроа).

Со останатите држави-се сложувам Чиста природа, недирната засега.

Egoist. Zar sama ke si odis :helou::nesvest:

Калифорниа ама само под еден услов: Да дојдат другарките со мене:back:

Во Италија ( нормално во Милано)
Њу Јорк ( Менхетен )
Бразил ( Рио)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom