Мистичен напиша:Демек којзнае од кога било, а Марио из ејтин иерс олд! : )
pred posledniot put koa bev vo mkd se sluchi, taka da koa kje pomislam za toa, poradi otsustvata od mkd mi izglea mnogu daleku.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Демек којзнае од кога било, а Марио из ејтин иерс олд! : )
Acid напиша:На плажа е лошо, влага песок, боцка... Возвудлива е помислата, ама повеќето што пробале не им се допаднало искуството.
Гласав за канцеларија. На тросед или на фотеља.
Абе, ситна песок има, ама кај вас во Охрид за такво нешто уште сонуваат. Ма џабе, и преку пешкир бодат тоа камењата, џабе е постилање!divine напиша:Е па Ејсид, има и ситна песок, а и ќе се постели нешто и таман!Или па ете на некој огромен мазен камен, мх, мх, мх:baeh:
Acid напиша:Абе, ситна песок има, ама кај вас во Охрид за такво нешто уште сонуваат. Ма џабе, и преку пешкир бодат тоа камењата, џабе е постилање!
Огромен мазен камен, јагули и тн... Тоа за вас, за мене не. :ne:
Ич не си во право! Љубаништа плажата цела е со ситен песок, така да не сонуваме за тоа - го имаме. Само желба е потребно да се има, се друго е обезбеденоAcid напиша:Абе, ситна песок има, ама кај вас во Охрид за такво нешто уште сонуваат. Ма џабе, и преку пешкир бодат тоа камењата, џабе е постилање!
Огромен мазен камен, јагули и тн... Тоа за вас, за мене не. :ne:
Во wc (во када, на машина, плескање со пешкир по газе...)