Каде би сакале да живеете?

• Креатор на темата Креатор на темата NIght_Elf
  • Време на започнување Време на започнување
Си ја сакам Македонијава многу.Ако имам добри услови за живот не би ја напуштал.Тука ми е се.Тука сум се родил тика сум ги поминал најубавите години од детството тинејџерство, тука ми била првата љубов.
Од друга страна ја сакам и Србија..земјата на мојата мајка иако таму никогаш не сум живеел.

Сепак доколку едноставно не се пронајдам во овие земји ке заминам.
Би сакал да живеам во некоја од земјиве-Шведска Данска Норвешка Монако Андора Малта Луксембург:pipi:

Англија...Лондон... Заљубена сум во тој град.
Или можеби Италија... Рим, Фиренца, Болоња или Верона:)
Или...во краен случај... на некој остров:) Хаваи, кариби, Сејшели, Доминиканска Република, Куба или Дубаи, би било сосема прифатливо:)

Во Македонија. Не се заебавајте луѓе, најдобро ни е тука. Ни закони ни ништо, кај смееме да го правиме ова што го правиме тука во другиве земји? :)

Шала на страна. Македонија пред сите. Не е исто кога живееш со народ што не го говори твојот јазик и не е од твоето потекло.

Би сакала да живеам во Лас Вегас:mist:Или пак во Л.А :pipi:Се надевам дека некогаш ке имам шанса барем да ги посетам ако не нешто друго...

Во Македонија. Не се заебавајте луѓе, најдобро ни е тука. Ни закони ни ништо, кај смееме да го правиме ова што го правиме тука во другиве земји? :)
Фросе немаме закони,ама немаме ни некоја јака иднина. Кога реално, значи РЕАЛНО ќе погледнеш, каква е иднината на младите во Македонија? Пола од нив треба без работа да останат, или да работат за некои минимални плати. Тие на кои мама и тато им обебедиле тука доволно светла иднина, тие остануваат зашо нема што да бараат во странство!

на истово место каде што и сега живеам..никогаш не би се преселил

зарем има потреба да објаснувам хехехе
New York New Yorkkk.....
секако ако имам добри примања тука и би останал можи ама не вервам....
и п.с. не дека ја сакам уса... го сакам само New York:vozbud:

на истово место каде што живеам и сега ПЖС никогаш не би се преселил а би отишол да се коцкам во лас вегас ама не би се задржал повеќе од 2-3 недели:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom