Мистичен
Човек
Не ми е јасно како може да се одлепи од кафе?smizlicka напиша:vcera bev na kafe i odlepiv MALCE
Да не ти ставиле нешто у филџанот додека си била до Ве Це?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми е јасно како може да се одлепи од кафе?smizlicka напиша:vcera bev na kafe i odlepiv MALCE
Мистичен напиша:Не ми е јасно како може да се одлепи од кафе?smizlicka напиша:vcera bev na kafe i odlepiv MALCE
Да не ти ставиле нешто у филџанот додека си била до Ве Це?
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Штета што не е она, а? :wink: Назад на темата...LouWeed напиша:auuuuuuuuuuu...smizlicka.avatarot........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Caligula напиша:Vikendov u PP u club STUDIO 54 so Kan..extra zhur..2000 lugje vnatre ushe 1000 nadvor..tutma! Extra vikend..sledniot petok u Kavadarci..bujrum!![]()

vo sto sato vcera razbrafme deka imalo trubaci vo Beograd od Nis na poseta stignafme kasno se bese pijano otepano od nostalgija za minatio odmor top beshe kafanski pesmi coceci krsh vkraj
))))))) Samo so sega mi e mnogu loso grdo mnogu pijacki bea na kratko vreme :cry:Adr1anA напиша:тоа у Капиштец Дуомо или Дуамо се вика??? anywayzzzzz..бев таму и бљак..све некои песници као Gasolina, LaTortura и на крај кога ја пуштија Гергана...фуј..а отидов пошто многу ми го фалеа

Toreador напиша:Adr1anA напиша:тоа у Капиштец Дуомо или Дуамо се вика??? anywayzzzzz..бев таму и бљак..све некои песници као Gasolina, LaTortura и на крај кога ја пуштија Гергана...фуј..а отидов пошто многу ми го фалеа
глупо е бев и ја....иначе у Њу Ејџ е интересно, ама и цените се интересни...![]()
![]()
![]()
:wink: