Каде бевте синоќа и дали се одлепивте или нафуравте лошо?:-)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
На коктели, само јас кварев просек во поглед на алкохолот, пиев коктел-сокче (Cool pashion), ама битно паднале оговаранции на големо!:)

Во една таверна,каде што,мајке ми,јадев тоа што не треба.
И тоа не да јадевме сите..како од пуст остров гладни да дојдовме!
Све у свему,супер си поминав,друштвото ми беше супер. :)

јас си бев дома....со сестра ми и мајка ми си уживав...на некој начин и се занимавав :)

Pravev rodendenska sobiranka doma, se sobravme 10 drustvo i rodnini se iznamuabetivme, najadovme, napivme i posle toa taka napieni vo more skoknavme... Super bese.:cug: :pijan: :3:

На свирка како може да биде..иако не по мој вкус ептен добро
помина ..рокаа дечките.:music3:

Бев со друштво на шетња.

На кафенце со другарки и другари од бившиот клас.Се собравме така поише луѓе и паднаа зебанции,смеење,кој шо,како...абе прекрасно,што уште друго да кажам.:je:
:3:

Излегов во 3 поручек бев во Ало Ало пиев кафе и јадев пицаааааааа пицаааааа пицаааааа Бев на Билјард доле кај соборна и изгубив после бев у кафаната кај што работи еден другар 3 саати се остаивме пиење па у ентернет да возиме формули и после у 5 саат сабајле ајде накај дома :)

Синоќа премногу ме болеше глава, имав договорено да излезам ама им откажав и си го гледав Спартак и двата дела :) топ си поминав дома...

До пред пола сат бев во еден кафич не знам ни како се вика.. ВО едно село беше.. Жван. Се чекаше слава вечерва па бев малку по гости, во кафичот, ова она.. Сепак не се нафурав баш лошо.. пиев пиво доволно да се расположам.. Добро си поминав.. :)

Прво во кинескиот ресторан со дечко ми, другарка ми и нејзиниот дечко (значи паросани :icon_lol:), па после во „Милениум“ на по една пијачка за да го снема вкусот на кари-то :pos: и дома. :) Убава вечер.

I jas bev vo "Milenium" ama na malce poveke pijacki. Se slucuva, se slavese rodenden, ama epten dobra zurka imavme :baeh:

На клупи со ѕидарски пива и кикирики. :)

Бев у маракана ко и секој петок шо идам, имаше луѓе ама се такви сумњиви фаци.
Еден се закачи со другарче мое, батката беше таков сељак културно кажано и беше со 4 другари а нас не виде 3 во моментот. А всучност бевме друштво од 15 луѓе излезени.
Ја си замнивав порано дома а дугариве сеа преку месенџр ме информираа дека момците пак се закачале и демек ги викнал надвор да се тепаат.

Овие им излегле еден куп луѓе и ги збумбариле :pos2:.
Поговорка не се закачајте со пијани металци на нивен терен хахаха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom