Kaко си ја билдате самодовербата пред пуштање?

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
abe ides i vrtis nekoi muabet ako saka dobro ako ne ke ti mavne korpa i ti ke se nacukas:):toe:

Член од
24 јули 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
ja pred pusenje se spremam vaka:mijam zabi,go zemam vibratorot(laznior kur) i vezbam da pusam:pusk::drk::pusk::pusk::pusk:

Son.Of.Macedon

Македонист
Член од
28 јули 2008
Мислења
107
Поени од реакции
1
Дрмни две-три пивца и тоо.. :pos2:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Pred da i prijdam pomisluvam kako veke da se zaneme , veke nekogas bila moja i polesno e

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Pred da i prijdam pomisluvam kako veke da se zaneme , veke nekogas bila moja i polesno e
и, и викаш... леле сношти како си поминавме срце...ооооооооооооооо појако беше и од неделата... :vozbud::vozbud::vozbud:
вечерва кај ќе се пиииип...?
и твоја е... :coffee:

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Ne i vikam , SI VIKAM...ama i tvojata varijanta ne e losha cak moze e i bolja , bar ke se najdete na muabet

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
посебно ако минатата недела легнала со 8 души па ќе мисли дека и со тебе легнала па пак ќе сака... :vozbud::vozbud::vozbud:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Прво пиво.

Второ пиво.

Трето пиво.

Четврто пиво.

Петто пиво.

Шссссто пивво.

.....Уште едно пиво...

...Дај уше едно.

Ме носат дома стуб пијан.

Шала се разбира. Не се пуштам. И немам потреба.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Атмосферата ја билдам со една помисла. А таа гласи-

"Ма шо биде нека биде, и корпа да е прв пат нема да ми биде. Башка ги има многу на овој свет:vozbud::toe:"

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Тешко се одлучувам да тргнам ама ако тргнам гледам се да иде спонтано, а ако попијам корпа тоа значи колекцијата се зголемила и ништо повеќе

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Па..нема билдање, идам или не.Гледам да мирисам убаво, и кога ќе пристапам, да му дадам мал мирисен знак, дека го прифаќам...Така е анимално, но ми дејствува:)
И, да, не тргнувам нападно, гледам да бидам забавна и спонтана..(колку што се може, секако:))

Член од
4 август 2008
Мислења
49
Поени од реакции
1
Како и поголем број машки ракија и пиво
и после тоа мастика наравно:wink:

Ј

јовица11

Гостин
"Јас сум убав самоуверен паметен млад дечко"...:pos2:Кого лажам,мрзам да се пуштам,никад не ми било едноставно а и нема да ми биде,срамот ме убива ,always

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ја па немам таков проблем... кога сакам да се пуштам некому се пуштам, ако се спремам од дома ништо работа... :)))

Kajgana Shop

На врв Bottom