Kaко си ја билдате самодовербата пред пуштање?

D

Delux

Гостин
pearl напиша:
More Delux, dete zlatno, пази дан се засркнеш од многу смеење :)
Личен тој на дада. Ај сега со ред, зборче по зборче пак прочитај, преспи една партија, после пак прочитај, па оди фрли еден туш, па пак прочитај, остај да ти слегне една недела прочитанотот и после ако пак имаш прашања, бујрум :)
Прво да се разбериме,не сум ни личен нити пак златен:smir:
Не сакав да излегувам надвор од контекст...е сега прашашето ми беше,мисиш дека треба некој да те удри со тула по глава за да сфатиш дека му се допаѓаш?!

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Треба да си го издркаш 5-6 пати па да немаш потреба од девојка.
Кога нема да имаш потреба, кога ќе ти биде сеедно, тоа е моментот кога ќе успееш да ќариш некоја.
Жените мирисаат очај, знаат дека не треба да бидат со тебе кога ти се толку потребни.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Треба да си го издркаш 5-6 пати па да немаш потреба од девојка.
Кога нема да имаш потреба, кога ќе ти биде сеедно, тоа е моментот кога ќе успееш да ќариш некоја.
Жените мирисаат очај, знаат дека не треба да бидат со тебе кога ти се толку потребни.
Asalen muabet , ova dete ebe po nekad :wink:

Aston_MartinV12

стажиран почетник со искуство
Член од
2 јануари 2008
Мислења
34
Поени од реакции
0
Пред да и се пуштам на некоја длабоко во себе си викам пушти и се па што нема што да загубиш само ќе добиеш

Alien®

Finally founded...in love...
Член од
3 февруари 2008
Мислења
162
Поени од реакции
5
Што знам, не се спремам нешто посебно пред да и се пуштам на некоја. Не мислам на ништо, му викам на другар ми да брои до 10 и кога ке стигне до 5 тргам :salut:

Член од
20 јули 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Што знам, не се спремам нешто посебно пред да и се пуштам на некоја. Не мислам на ништо, му викам на другар ми да брои до 10 и кога ке стигне до 5 тргам :salut:
...............................
Interesno...ali voopsto zs da znae drugar mi...hehe ma ne se zamaram...iskrejno interesen mi stana toj del od zivotot,denot...koga kje treba da se pustas na nekoj...uzivam vo toa...najbolje stvar e....osobeno na nekoja "SKAPA" sto se misli deka e...ohooo..tie kako pagjaat...ednostavno moj nacin e da gi spustam nisko...a toa najvekje pali kaj niv..:D:D:baeh:

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
43
...............................
Interesno...ali voopsto zs da znae drugar mi...hehe ma ne se zamaram...iskrejno interesen mi stana toj del od zivotot,denot...koga kje treba da se pustas na nekoj...uzivam vo toa...najbolje stvar e....osobeno na nekoja "SKAPA" sto se misli deka e...ohooo..tie kako pagjaat...ednostavno moj nacin e da gi spustam nisko...a toa najvekje pali kaj niv..:D:D:baeh:
:pos2::pos2::pos2::pos2:
И тие што ги спушташ ниско, ти го осеќаат очајот! Биг апс до Никола, кој е сосем во право!
А сум забележила често ќе се соберат во друштво машките, ќе се испофалат со муабети од типот "јас можам секоја да ја имам", свесни дека се далеку од вистината, повторно очај, и така секоја ноќ по некое филмче!
Сигурно момците се свесни дека со филмови ништо не постигнуваат ама нели тоа им е потреба, одобрувањето и пофалбите од другарите!
Самодовербата, природноста и шармот доаѓаат природно нели, тоа се осеќа веднаш :smir: така да нема потреба од билдање...
Јас да си одговорам на темата, не, никогаш не се пуштам, мене ми се пуштаат, и понекогаш како pearl не го примеќам тоа :pos2: ама намерно, освен кај набилданите мивки кои добиваат остро НЕ :pipi:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас да си одговорам на темата, не, никогаш не се пуштам, мене ми се пуштаат, и понекогаш како pearl не го примеќам тоа
Па поправило (го мразам) машките треба да се пуштаат на женските, али, поддржувам исклучоци!! А кога некоја не приметува што намераваш и кога ке испаднеш идиот, е тогаш е “најинтересно“......

А во врска со самодовербата....никако идам викам што биде биде...важно да останам кул...

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
Со што билдам самодоверба? Слушам 3 песни од Ластовица по дадениот редослед (повторуваш додека доволно ти се дигна... самодовербата де :) ):
1. Се шекнувам
2. Си Сињор
3. Корпичка
а за алхохол??? во мали количини помага да се ослободиш, малку поголеми количини веќе воопшто не ти е важен исходот на флертот, и во преголеми количини е смешно ама тебе не ти е гајле (во секој случај забавно е :) ми се случило и ова неколку пати)

исто сум забележал кога ќе добијам корпа од особено згодна девојка, а сум имал добар настап, ми се зголемува самодовербата.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не ја баш филмски you can do it, you're the man, you're the man и ова на крај ми дојде сеа во рима како за супермен филмот и ова ќе го ставам од следен пат you're the man, you're mlad_man. А на крај како ќе викам зависи од исходот.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Јас си велам вака:

„Абе, а се пуштил, а не се пуштил, гарант не ти успева со неа.“

И после тоа, се пуштам. Ако не успее, ставам уште една рецка на Кинескиот ѕид од неуспеси, ама инаку поставена; правам уметничко дело.

А ако успее, сум пресреќен, зашто имала шанса да ме одбие, ама не ме одбила, па можам да бидам природно досаден и непривлечен - сама си го барала. Секој ден што нема да ме откачи го сметам како божји благослов.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
ако сум малку поднапиен лесно се одлучвам да одам и да се запознам или шо и да е...
или пак добро за запознавање ми е ситуација кај шо таа е со другарки и прават или тресат зелени и јас им се придружувам па после е лесно...
а онака на суво, без алкохол, дури и да има погледи ова она неможам да се одлучам...
а нишо не мојш да загубиш, мојш само да добиеш...
работам на проблемов...:salut:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
hahaha
peer ne zaebaajte zivotot ne ide po odredeni pravila kako ova so osmehot :)
moze nekogas pali... ali... ne e toa toa...

aj da odgovoram na temata...
kako si ja krevam samodoverbata?
pa prvo iskacam so nea cisto drugarski na kafe.. ako prifaka ako dojde sama bez drugarki toa mi ja kreva samodoverbata i togas ne se mislam mnogu :) a dokolku e nekoja sto treba da ja zapoznaam nekoj konjak mi treba da se opustam malce.. ali ne da se nacukam. :) da se vidam vo ogledalce :) i idemoooo ooo oooooo :)
од женска страна ти кажувам ако прифати неколку пати да излезе со тебе,и не се прозева кога ти и раскажуваш дури и за фудбал и мотори и коли,а притоа се смешка и си ја фака косата,кога ке и се јавиш слободна е стално да излезете,веруј твоја е!

Член од
18 јули 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Ne planiram od doma so koja ke bidam vecerta........ako vidime nekoja dobra ja pikirame i trgnuvame vo napad :) pred toa kako za pogolema samodoverba....da slusnam edno pesnice psy trance i gotovo :) rabota vrshi i konja4e :)

Kajgana Shop

На врв Bottom