K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Страјк форс и бокс многу даваат у заднје време ги пратиме по една две борби доста се :Д

смешни ми се баткиве во коментариве, еек местена била, вакави случки ги има милион :)
иначе УФЦ 132 who is your pick ??

Cruz vs. Faber=FABER! , Silva vs.Leben=SILVA ! , Ortiz vs. Bader=BADER! ( мн го мразам ortiz ко појава:@) , Siver vs. Wiman=SIVER (Spinning kick!)

Поевфтини врекји do 3 4 илјади низ скопјево кај да најдам?

Cruz vs. Faber=FABER! , Silva vs.Leben=SILVA ! , Ortiz vs. Bader=BADER! ( мн го мразам ortiz ко појава:mad:) , Siver vs. Wiman=SIVER (Spinning kick!)

Имаше во Орка за 3.000 поефтина не сум видел..

Утре:
Дејвид Хеј vs Владимир Кличко
Едвај чекам Кличко да го среди мајмунчево.

Cruz vs. Faber=FABER! , Silva vs.Leben=SILVA ! , Ortiz vs. Bader=BADER! ( мн го мразам ortiz ко појава:mad:) , Siver vs. Wiman=SIVER (Spinning kick!)

--- надополнето: Jul 1, 2011 11:34 PM ---

Пробај да најдеш на старо опрема од клубови што веќе не функционираат.Мислам шиткаат вреќи.
И карши влада мислам дека има али цени појма неам.Иначе каква вреќа ти треба?

--- надополнето: Jul 1, 2011 11:34 PM ---

Пробај да најдеш на старо опрема од клубови што веќе не функционираат.Мислам шиткаат вреќи.
И карши влада мислам дека има али цени појма неам.Иначе каква вреќа ти треба?

Кикбокс над метар и 20во должина ама сеа ке видам со на тато пријателот брат му имал од клуб со не ги косристеле па ке видам :Д

Јас мислам една вреќа да најдам за дома нема да седнам на компјутер .. Ќе ја откостам !!

Луге пратевте бокс вчера? Според мене многу тапа беше ништо интересно нити двајцата неможеа да сврзат 2 удраи во комбинација, Хеј катастрофа нон стоп пагаше на под 11 рунда не ни доби удар сам падна на под па почнаа да му бројат по тапа не сум гледал јас

значи и ти и јас официјално сме тапа за типови :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom