K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Ве поздрави Иши [emoji3][emoji109]
1ea1ebd093f6c49c7ac88bb48921be75.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

ЕКСКЛУЗИВНО- Ален Амедовски: Сонот ќе стане јаве – ќе се борам за титула! Знамето што го носам е икона на мојата земја и многу ми значи!

https://ipon.mk/ексклузивно-ален-амедовски-сонот-ќе-с/

Дечкото е со бомби во рацете секоја чест, 99% истиот стил и карактер како Солдич. Горди на него! :oeoeoe:

Ќе се гледа вечер Нина ако се најде стрим :D

Со рекорд 9-5 и 33 години...

Реално do or die меч и е ова, ако изгуби нема некоја јака кариера да има..

Требаше на main card да биде, ама пред недела дена ја тргнаа :([DOUBLEPOST=1544313449][/DOUBLEPOST]Иначе фор д рекорд Нина е аутсајдер во мечов и не верувам дека ќе тепа али видиќемо

честито за нина, влегува во топ 10.
холовеј го тепаше ортега ко џо пешчи шо го тепаше тој мафијашот во гудфелас.
тиаго и манува здравјето си го зедоја.

Бен Садик победник во турнирот во тешка категорија.Се спрема Верховен - Бен Садик трети дел.

Свака част за Нина. Одлична борба.

Иако беше супер не сум се уште убеден дека може да се носи со некои од врвов ама ај...Гадеља немаше кондиција за повеќе од една рунда..

Ама сепак, одличен напредок за Нина, можеби со уште една победа да стигне до меч за победа (y)

Него...Шевченко :cuc: :cuc: Жениште! Неверојатно е колку е добра.
Јоана е добра (иако во друг weight class се бореше) а сепак Валентина лагано ја победи.

Холовеј (y) (y) Свака му част и на него

И.....испадна дека има шанса и на следното ППВ да има македонец :D
Можеби и ќе го сменат, ама во моментов според картата за ППВ-то Александар Волкановски треба да се бори со Чад Мендес

Исто и Сајборг-Нунес ќе биде неверојатен меч на следново ППВ :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Свака част за Нина. Одлична борба.

Иако беше супер не сум се уште убеден дека може да се носи со некои од врвов ама ај...Гадеља немаше кондиција за повеќе од една рунда..

Ама сепак, одличен напредок за Нина, можеби со уште една победа да стигне до меч за победа (y)

Него...Шевченко :cuc: :cuc: Жениште! Неверојатно е колку е добра.
Јоана е добра (иако во друг weight class се бореше) а сепак Валентина лагано ја победи.

Холовеј (y) (y) Свака му част и на него

И.....испадна дека има шанса и на следното ППВ да има македонец :D
Можеби и ќе го сменат, ама во моментов според картата за ППВ-то Александар Волкановски треба да се бори со Чад Мендес

Исто и Сајборг-Нунес ќе биде неверојатен меч на следново ППВ :vozbud: :vozbud: :vozbud:
Волкановски ќе го отвори меин ивентот за новогодишната карта, мислам дека ако успее да го победи мендес ќе биди многу блиску до борба за титула.
има шанси бидејќи мендес не е ни приближно како во тие златни негови години а и беше суспендиран 2 години заради допинг што значи ќе се пази и нема да користи со цел да не ризикува втора суспензија.
мн сличен стил имаат само искуствотоо е на страната на мендес али мислам дека е возможно да победи алекс со нокаут бидејќи брадата на мендес е истрошена од толку јадење ќотек и има добри шанси да стани топ 5 во 145.

Волкановски ќе го отвори меин ивентот за новогодишната карта, мислам дека ако успее да го победи мендес ќе биди многу блиску до борба за титула.
има шанси бидејќи мендес не е ни приближно како во тие златни негови години а и беше суспендиран 2 години заради допинг што значи ќе се пази и нема да користи со цел да не ризикува втора суспензија.
мн сличен стил имаат само искуствотоо е на страната на мендес али мислам дека е возможно да победи алекс со нокаут бидејќи брадата на мендес е истрошена од толку јадење ќотек и има добри шанси да стани топ 5 во 145.
Мислам дека Волкановски и Магомедшарипов се единствените во моментов што имаат пристојна шанса сериозно да ја нападнат титулата во 145, останатиот дел од дивизијата Холовеј го има исчистено. Од првите пет со Едгар и Моикано се нема борено, ама тие веќе беа поразени од Ортега. Веројатно победникот од Мендес и Волкановски ќе биде следниот што ќе ја добие борбата за титула. Без разлика на резултатот, според мене по борбата Холовеј ќе оди во 155 затоа што има големи проблеми со cutting weight и ризикува сериозни проблеми со здравјето...

Мислам дека Волкановски и Магомедшарипов се единствените во моментов што имаат пристојна шанса сериозно да ја нападнат титулата во 145, останатиот дел од дивизијата Холовеј го има исчистено. Од првите пет со Едгар и Моикано се нема борено, ама тие веќе беа поразени од Ортега. Веројатно победникот од Мендес и Волкановски ќе биде следниот што ќе ја добие борбата за титула. Без разлика на резултатот, според мене по борбата Холовеј ќе оди во 155 затоа што има големи проблеми со cutting weight и ризикува сериозни проблеми со здравјето...

Ризиците се стално тука, но Холовеј без проблем постигна тежина и овој пат. :)
Холовеј е ѕвер, во секоја борба пласира ненормален волумен. Има одлична брада но мислам дека прима доста удари што би било ризик доколку застане пред некој хард хитер, или доколку хипотетички добие реванш со Конор.

Инаку можни се повеќе варијанти кога е Холовеј во прашање според мене...
1. Хабиб (кој е под суспензија колку што знам)
2. Фергусон
3. Конор - featherweight / lightweight (али ова борба пологична би ми била во featherweight :)
4. Ноубади

Можни победници во сите овие варијанти:
1. - Хабиб
2. - Холовеј
3. 50/50
4. "Самопоразен" :ROFLMAO:
.....

А кога сме кај тешкашите морам да кажам дека им живна дивизијата. :)
Ќе паѓаат доста интересни комбинации и реванши...

Инаку мене лично ми е мило што Дос Сантос успеа да врзе две победи последователно. Туиваса беше доста ризичен но за среќа е строго стендап фајтер, така да мобилноста на ЏДС беше клучна.
Следно го чека далеку поголем залак, очекувам Фрасис, страхотна борба за Дос Сантос.

Последно уредено:
Макс покажа ненормален футворк и волумен што му дојде премногу на Ортега. Ортега неможеше ефикасно да ја префли борбата на земја. Но каква брада на Ортега секоја чест.

3. Конор - featherweight / lightweight (али ова борба пологична би ми била во featherweight :)

Не верувам Конор да може да се спушти во перолесна, многу е крупен станат со годините.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom