Се согласувам и јас ко мал тој мава јас еднаш појќе од него. Ама ме навасаа годиниве не крепам толку.За да маваш мора да знаеш и да се браниш![]()
Види брат, јас знам неколку тренери (сите имаат свои школи) ама не се баш најдобри. Е сега, ако им платиш подебело за да ти држат тренинзи, може и ќе те научат подобро. Би ти рекол самиот да истражиш и да видиш. Најпознати ти се Гладиатор и Урко. Ама провери си на други места прво.Izvinete za off topic…preporaka za personalen trener za kick box vo skopje?
Fala ti…budzetot mi e do 300 evra a na instagram mi se pojavi klubot titan pro no nemam nikakvo info kolku se dobriВиди брат, јас знам неколку тренери (сите имаат свои школи) ама не се баш најдобри. Е сега, ако им платиш подебело за да ти држат тренинзи, може и ќе те научат подобро. Би ти рекол самиот да истражиш и да видиш. Најпознати ти се Гладиатор и Урко. Ама провери си на други места прво.
Многу повеќе ќе се унапредиш на групни тренинзи него на персонални. Не е исто друже да вежбаш само со тренер и да вежбаш со повеќе луѓе од различни нивоа. Не познавам ниту еден што станал хиена а правел персонални тренинзи. Можам да кажам дека знаењето што го имам сега е 50-50, од секој кој ми бил тренимг партнер сум учел нешто.Fala ti…budzetot mi e do 300 evra a na instagram mi se pojavi klubot titan pro no nemam nikakvo info kolku se dobri
Абе запиши си се на ММА у Стронгест кај Ивица Алексовски. Боље на ММА комплетно него на кикбокс. Супер професионално си работат они.Fala vi na iscrpnite i korisni odgovori
Гого чекор по чекор ќе стигне до целта. Како би било добро да си обезбеди влез у УФЦ, да видиме македонско знаме на таа сцена. Ако успее да влезе да тренира со американ топ тим, има големи шанси за напредок и влез во УФЦ. Плус моментално во БКФЦ има доста поранешни УФЦ легенди што е додатна олеснителна околност да стапи во контакт, нешто што го прави во моментов. Конор е полу сопственик моментално на БКФЦ што е неверојатен маркетиншки потег, исто Масвидал е тамо,мислам дека има и уште некои.![]()
Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Беранце + Ѓорче = сила неизмерлива.
Оти шо фали, шо не ваља овде? Баш добар римеч е ова. Ете му даде на Умар шанса, и го издоминира. Да му дадеше на Омали римеч одма после првата и да го скокнеше Умар тогаш и ја ќе ругав.Мераб - Шон 2.
Ебате UFC. Секој ден губат повеќе гледаност поради глупостиве што ги прават.
A so so zasluzi pa Umar rematch? I da ne bese izdominiran, vo najmala raka zasluzeno izgubi, a prethodno nikogo i ne pobedi.Според кој критериум заслужи реванш Шон? Борбата им беше апла досадна, а единствената одбрана на појасот му беше против Вера - човек што не беше достоен да се најде во борба за титула.
Петар Јан е далеку позаслужен за да се бори со Мераб.
П.С. Мераб не го издоминира Умар.
Двалишвили - Јан треба да биде закажаната борба. Нема причина Шон да добие реванш кога имаше само една одбрана на титулата против човек што не е од ист калибар како најдобрите.A so so zasluzi pa Umar rematch? I da ne bese izdominiran, vo najmala raka zasluzeno izgubi, a prethodno nikogo i ne pobedi.
O'Malley e svetlosni godini pozasluzen. Go nokautirase Aljo, go pobedi Yan i Chito Vera.
Ne gledam so koja logika go osporuvas rematchov...