K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
208
Поени од реакции
216
Izvinete za off topic…preporaka za personalen trener za kick box vo skopje?
Види брат, јас знам неколку тренери (сите имаат свои школи) ама не се баш најдобри. Е сега, ако им платиш подебело за да ти држат тренинзи, може и ќе те научат подобро. Би ти рекол самиот да истражиш и да видиш. Најпознати ти се Гладиатор и Урко. Ама провери си на други места прво.

Член од
7 јануари 2021
Мислења
44
Поени од реакции
79
Види брат, јас знам неколку тренери (сите имаат свои школи) ама не се баш најдобри. Е сега, ако им платиш подебело за да ти држат тренинзи, може и ќе те научат подобро. Би ти рекол самиот да истражиш и да видиш. Најпознати ти се Гладиатор и Урко. Ама провери си на други места прво.
Fala ti…budzetot mi e do 300 evra a na instagram mi se pojavi klubot titan pro no nemam nikakvo info kolku se dobri

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.738
Поени од реакции
2.517
Fala ti…budzetot mi e do 300 evra a na instagram mi se pojavi klubot titan pro no nemam nikakvo info kolku se dobri
Многу повеќе ќе се унапредиш на групни тренинзи него на персонални. Не е исто друже да вежбаш само со тренер и да вежбаш со повеќе луѓе од различни нивоа. Не познавам ниту еден што станал хиена а правел персонални тренинзи. Можам да кажам дека знаењето што го имам сега е 50-50, од секој кој ми бил тренимг партнер сум учел нешто.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.246
Поени од реакции
10.573
Fala vi na iscrpnite i korisni odgovori
Абе запиши си се на ММА у Стронгест кај Ивица Алексовски. Боље на ММА комплетно него на кикбокс. Супер професионално си работат они.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.246
Поени од реакции
10.573

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
Гого чекор по чекор ќе стигне до целта. Како би било добро да си обезбеди влез у УФЦ, да видиме македонско знаме на таа сцена. Ако успее да влезе да тренира со американ топ тим, има големи шанси за напредок и влез во УФЦ. Плус моментално во БКФЦ има доста поранешни УФЦ легенди што е додатна олеснителна околност да стапи во контакт, нешто што го прави во моментов. Конор е полу сопственик моментално на БКФЦ што е неверојатен маркетиншки потег, исто Масвидал е тамо,мислам дека има и уште некои.

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
208
Поени од реакции
216
Член од
29 март 2013
Мислења
4.745
Поени од реакции
4.606
Мераб - Шон 2.
Ебате UFC. Секој ден губат повеќе гледаност поради глупостиве што ги прават.
Оти шо фали, шо не ваља овде? Баш добар римеч е ова. Ете му даде на Умар шанса, и го издоминира. Да му дадеше на Омали римеч одма после првата и да го скокнеше Умар тогаш и ја ќе ругав.

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
208
Поени од реакции
216
Според кој критериум заслужи реванш Шон? Борбата им беше апла досадна, а единствената одбрана на појасот му беше против Вера - човек што не беше достоен да се најде во борба за титула.
Петар Јан е далеку позаслужен за да се бори со Мераб.
П.С. Мераб не го издоминира Умар.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.745
Поени од реакции
4.606
Според кој критериум заслужи реванш Шон? Борбата им беше апла досадна, а единствената одбрана на појасот му беше против Вера - човек што не беше достоен да се најде во борба за титула.
Петар Јан е далеку позаслужен за да се бори со Мераб.
П.С. Мераб не го издоминира Умар.
A so so zasluzi pa Umar rematch? I da ne bese izdominiran, vo najmala raka zasluzeno izgubi, a prethodno nikogo i ne pobedi.
O'Malley e svetlosni godini pozasluzen. Go nokautirase Aljo, go pobedi Yan i Chito Vera.
Ne gledam so koja logika go osporuvas rematchov...

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
208
Поени од реакции
216
A so so zasluzi pa Umar rematch? I da ne bese izdominiran, vo najmala raka zasluzeno izgubi, a prethodno nikogo i ne pobedi.
O'Malley e svetlosni godini pozasluzen. Go nokautirase Aljo, go pobedi Yan i Chito Vera.
Ne gledam so koja logika go osporuvas rematchov...
Двалишвили - Јан треба да биде закажаната борба. Нема причина Шон да добие реванш кога имаше само една одбрана на титулата против човек што не е од ист калибар како најдобрите.
Нигде не пишав дека Умар заслужува реванш.

Kajgana Shop

На врв Bottom