- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 999
- Поени од реакции
- 1.299
А на кого че му дај тогаш шанса на некој над 10ти ранк шо еили?
Нема што да те фрустрира. И најнепобедливиот, штом еднаш изгуби, го јадат онлајн...Класика ММА фанови. Многу селска сорта (Џган) го прати спортов, секоја чест на исклучоците. Ќе му дојде време и на Илко за мемиња. На секој му доаѓа редот во овој спорт. Сега пак гледам дека изјавува дека нема да му даде реванш.Многу иритантно копиле е ова Топуриа. Во пола саат шест пати изјавува различно, класичен сероња.Баш би сакал некој многу брзо да го спушти на земја.
Po mene glumaža. Respekt prema šampion se pokažuva na drug način, a ne so serenje mesec dena pred borba. Mnogu pedersko čoeče, koe mora da odraboti marketing baš zaradi vakvj stvari.
Го изгубив хејтот кој го имав према него.
Многу искрено и во прав момент.
Иначе не знаев дека баш тоа му го рекол на првата средба очи во очи.
Дека кога ќе отвори уста изгледа патетично- апсолутна вистина! Али не се слагам дека не го почитува Волк.Po mene glumaža. Respekt prema šampion se pokažuva na drug način, a ne so serenje mesec dena pred borba. Mnogu pedersko čoeče, koe mora da odraboti marketing baš zaradi vakvj stvari.
Eh..koga bi se slučilo toa, bi rekol idi odma u penzija, biraj money fights i uživaj. Ama za toa da se desi treba minimum 6 do 8 meseci pauza, kompletno iskoristeni za studiranje na Topuria, ne znam, sparinguvanje so pančeri teški, nekoi bokseri, kompletna misija Topuria 2. Game plan do sovršenstvo i odbrana jaka, ne smee da se primi otvoren udar. Vo edna takva go dobiva, čak mislam deka ako go spušti na zemlja ke go razbije. Ama toa e što bi bilo koga bi biloДека кога ќе отвори уста изгледа патетично- апсолутна вистина! Али не се слагам дека не го почитува Волк.
Едноставно ликов сака брзо фама да направи користеќи го МекГрегор стилот.
Бајдвеј уште една апсолутна вистина...
- Едвај чекам Волк да го пребие на Бернабеу!
Не бе каков Ислам друже, човеков само што го освои појаснот. Кој му го дава Ислам сеа...Eh..koga bi se slučilo toa, bi rekol idi odma u penzija, biraj money fights i uživaj. Ama za toa da se desi treba minimum 6 do 8 meseci pauza, kompletno iskoristeni za studiranje na Topuria, ne znam, sparinguvanje so pančeri teški, nekoi bokseri, kompletna misija Topuria 2. Game plan do sovršenstvo i odbrana jaka, ne smee da se primi otvoren udar. Vo edna takva go dobiva, čak mislam deka ako go spušti na zemlja ke go razbije. Ama toa e što bi bilo koga bi bilo. Mnogu sakam da vidam kako ke izgleda slednata borba na Topuria, sakam da go vidam protiv drugite 45eri, najviše protiv Maks, pa čak ako ima muda da se oproba so Islam, mada se somnevam deka ke riskira da ide na Islam, ne se site Volk, proračunati se.
Da da toa sekako, ama sakam da vidam kako ke mu legne toj mečap, kako ke se snajde protiv Islam. Ali sekako rano e. Ja mislam revanš so Volk mora da ima ako se znae kolku beše šampon i kakvi se borbi prifati. Posebno tretata so Max i poslednata so Islam. Samo toa mislam bi bilo na kraj na godinata, a vo medjuvreme može da mu go dadat ili Max ili Evloev. Se ke zavisi kakov nastap ke ima Max protiv Justin, ako pobedi toa ke bide euforija i site ke baraat meč so Topuria. Ako izgubi gadno, togaš site ke go prognoziraat Volk scenarioto i za Max. Vo toj slučaj može da mu go dadat Evloev negde vo juni, dokolku saka ovoj taka brzo da se bori, ama taa borba mi e nekako tapa, ne znam. Može mene. Ke vidime kako ke bide.Не бе каков Ислам друже, човеков само што го освои појаснот. Кој му го дава Ислам сеа...
Можно е првата одбрана да му е против овој анонимусов. Се плашам дека нема да му даде ни на Макс ни на Волк шанса, лигле ми делува, премногу калкулира.
А за стратегија против него... не знам шо да искоментирам. Ваљда јако рвање. Али Алекс не поседува таков левел. Класичен кикбоксинг (фаст пејс) му е стилот, на волумен. Со таков стил мислам дека Топурија му е бед мечап на Алекс. Овој мора ваљда да го притискаш, да го ставиш на пети.
волк многу лошо поставен делуваше во мечот. не беше ниту агресивен, ниту движеше. илија е доста добар во борење, не знам дали тоа би било правилното место за напад. ако ме прашате мене, мора стендап да го јаде, и мора да се подобри многу. 2025 нека им биде следната борба.Не бе каков Ислам друже, човеков само што го освои појаснот. Кој му го дава Ислам сеа...
Можно е првата одбрана да му е против овој анонимусов. Се плашам дека нема да му даде ни на Макс ни на Волк шанса, лигле ми делува, премногу калкулира.
А за стратегија против него... не знам шо да искоментирам. Ваљда јако рвање. Али Алекс не поседува таков левел. Класичен кикбоксинг (фаст пејс) му е стилот, на волумен. Со таков стил мислам дека Топурија му е бед мечап на Алекс. Овој мора ваљда да го притискаш, да го ставиш на пети.