K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 192 32,5%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,9%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    590
Член од
29 март 2013
Мислења
4.708
Поени од реакции
4.552

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
193
Поени од реакции
168
Од Дениса? :icon_mrgr:
Ма нема шанса!
Автоматски споено мислење:

Ги нема Конор и Чендлер. Фали таква борба во картава.
А не ми е и јасна борбава Холовеј и Гејџи. Зошто..?
Ме знам која е Дениса, ама знам дека Холоуеј со Геиџи е за БМФ појасот. Двајцата се интересни.

Исто така, ќе го видиме и ова

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.958
Поени од реакции
18.098
Од Дениса? :icon_mrgr:
Ма нема шанса!

Ги нема Конор и Чендлер. Фали таква борба во картава.
А не ми е и јасна борбава Холовеј и Гејџи. Зошто..?
За БМФ појас ке се борат Макс и Џастин.

12212112

17.04.2024
Член од
25 октомври 2023
Мислења
193
Поени од реакции
168
Не знам дали видовте, но за месец дена треба да има PFL x Bellator настан.

Ќе биде во Саудиска Арабија, што значи дека до 1 часот макс ќе завршат. Од сите страни ми се допаѓа настанов.

А вечерва беше и најавено: Холи Холм - Кајла Харисон за UFC 300. Не би ми пречело овие да ги гледам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.507
Поени од реакции
8.101
А вечерва беше и најавено: Холи Холм - Кајла Харисон за UFC 300. Не би ми пречело овие да ги гледам.
Нешто што највеќе ми се допаѓа кај Холи, и кога добива и кога губи борбите се интересни за гледање.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
(6) Ilia Topuria: Alexander Volkanovski Will Have UFC Belt ‘One More Month’ | The MMA Hour - YouTube

Значи го пратам овој Топуриа од кога се закажа борбата со Алекс и ќе кажам дека одамна не сум имал толкава желба некој фајтер да биде така измлатен у октагон, да не му текне више да јаде толку говна :D. Не знам дали типот ги кажува сите тие работи заради маркетинг, дали вистина верува дека е најдобар фајтер во УФЦ(негови зборови),или е ментал. Ајде ќе сфатам кога не беше закажана борбата да пушта водичка,да пецка со некои изјави чисто да направи хајп и да стигне до борбата, али он и после тоа изјавува ствари кои стварно и да ги мислиш едноставно не се изјавуваат.Сепак ќе се бориш против федервејт гоат кој зад своето име има шест борби за појас, од кои пет одбрани на појасот, и шампионски статус од четири години кој уште трае. Многу сељачки, бар во моите очи, изгледаат тие изјави на Топуриа и се надевам дека ќе му се деси тешка карма. Гледам дека и Волк му го собира, а тоа не е на арно. Исто така во интервјуто погоре кај Хелвани, кажува многу нелогичности. На прашањето дека ако он стане шампион конечно Макс ќе добие шанса да се бори за појас, он вика нееее, па тој три пати беше демолиран од Волк, на такви како него, Ортега, Јаир и не знам дали спомна уште некој вика нема да им дадам шанса да се борат против мене:eek:. Каков билде е типов, или стварно е нетачен. Вика следна ќе ми биде против Конор. Па вика прејак бил и за сите во лајтвејт. Мислам дека овој многу предвреме се изгуби у простор, и дека таков товар си стави на грб што не сум сигурен колку ќе го износи.Ја да сум на местото на Волк има направам една торта во форма на ружа, и коа ќе го истепам ке ми ја донесе ЏоЛопез у октагон, и ќе го понудам Роган заедно да каснеме,онака да се заблажиме :D.Не знам за вас, ја ептен сум наострен за борбава, па генерално и за таа карта УФЦ 298.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.978
Поени од реакции
15.317
Не знам за вас, ја ептен сум наострен за борбава, па генерално и за таа карта УФЦ 298.
Значи успешно му било целото фурање за да ја продаде борбата :D
Мене не ми смета толку курчењето, колку што ме иритира гушкањето и љубењето после фајтот. По два месецисис ебат се живо и мртво, за после да се љубат и да си викаат морав брат за pay per views.

Член од
19 август 2010
Мислења
4.136
Поени од реакции
10.231
Значи успешно му било целото фурање за да ја продаде борбата :D
Мене не ми смета толку курчењето, колку што ме иритира гушкањето и љубењето после фајтот. По два месецисис ебат се живо и мртво, за после да се љубат и да си викаат морав брат за pay per views.
Добро, кажав јас, ајде пред да се борбата да сфатам и некоја трзалица нешто од тој тип нема да те напне, ама типов ја претера. Од кога се закажа борбата он продолжува со ништо испровоциран да дава такви срања изјави, по мене е тотален дисреспект. Секој предизвикувач пред борба нормално дека верува во себе, но никој на тој начин не пречекорил линија, освен ајде можда Конор,ама таа будала го воведе сето тоа и ајде да кажеме дека беше некој оригинал. Овој сеа пред меч мења у Био на социјални мрежи дека веќе е шампион, па уште и снима филм,патот како станав шампион. Абе ајде хаха. Се сеќавам кога Волк беше во слична ситуација, иако он пред да дојде до борба за титула мораше да помине преку Мендез и Алдо, а овој имаше мечеви со факинг Брајс Мичел и Емет ( по мене тотално незаслужена шанса за титула,ама ја искористи моменталната ситуација во федервејт и тоа е).

Kajgana Shop

На врв Bottom