Кој е овој првпат слушам за него па од толку борци во полутешка овој ли го нашле ццц срамотаНема Gegard Gusstafson има шеваѓанецот расекотина. Го убациле Илир Латифи (со Албанско потекло) во главната борба. Глупаво за Гегард ако победи ќе речат победил анонимец, ако изгуби - изгубил од анонимец.
Има доволно податоци на Интернет. Во Шведска го сметаат за најсилниот по сирова снага полутешкаш во свет што не е далеку од вистината. Јас прв пат го сретнав на интернетов пред 2 години на борба против Благој Иванов кога им се распадна де факто рингот (Бугарот од Софија кој во Самбо го има победено Фјодор, а кој пред една година замалку ќе го убиеја во напад со нож). После го гледав на ѕоутубе во борба со србин дека србија вс косово нешто.Кој е овој првпат слушам за него па од толку борци во полутешка овој ли го нашле ццц срамота
Подобро да се вратaт Randy или Chuck од пензија да се борат него овој сигурен сум дека Mousasi ке доминираИма доволно податоци на Интернет. Во Шведска го сметаат за најсилниот по сирова снага полутешкаш во свет што не е далеку од вистината. Јас прв пат го сретнав на интернетов пред 2 години на борба против Благој Иванов кога им се распадна де факто рингот (Бугарот од Софија кој во Самбо го има победено Фјодор, а кој пред една година замалку ќе го убиеја во напад со нож). После го гледав на ѕоутубе во борба со србин дека србија вс косово нешто.
Моментално, со оглед на тоа дека Тајсон одамна не е активен и што е далеку постар од Кимбо, тој би одел на под. Во најдобрите денови, Тајсон би го нокаутирал Кимбо како од шега.
Хахах за тоа дека не е активен Тајсон во право си, сеа ќе падне, добро сеа и постар е неколку годинки...... ама тоа дека ќе го скини Кимбо како од шала... незнам брате Кимбо Слајс е во прашање. типов е чудовиште, шивотноМоментално, со оглед на тоа дека Тајсон одамна не е активен и што е далеку постар од Кимбо, тој би одел на под. Во најдобрите денови, Тајсон би го нокаутирал Кимбо како од шега.
Не викам дека Кимбо не е чудовиште, ама зборуваме за Мајк Тајсон, неприкосновен шампион во тешка категорија во 80 те години. Човекот од 1985 до 1990 имал 37 (од кои мислам 33 со нокаут) победи по ред, без пораз, од кои 19 нокаути по ред, повеќето во првите 3 рунди. (Имал период од 6 борби во кои противниците ги нокаутирал сите во 1 рунда). Така да, ако хипотетички Кимбо во најдобрите години би се спротивставил на Тајсон во неговите најдобри години (периодот од 85 до 90), според мене би имал минимални, да не речам никакви шанси.Хахах за тоа дека не е активен Тајсон во право си, сеа ќе падне, добро сеа и постар е неколку годинки...... ама тоа дека ќе го скини Кимбо како од шала... незнам брате Кимбо Слајс е во прашање. типов е чудовиште, шивотно
Ти држи многу место муабетов, добро, не ми е јасно зожо толку Тајсон па Тајсон http://lennoxlewis.com/ човеков ги има нокаутирано и Тајсон и тие што го имаат нокаутирано ТајсонНе викам дека Кимбо не е чудовиште, ама зборуваме за Мајк Тајсон, неприкосновен шампион во тешка категорија во 80 те години. Човекот од 1985 до 1990 имал од 37 (од кои мислам 33 со нокаут) победи по ред, без пораз, од кои 19 нокаути по ред, повеќето во првите 3 рунди. (Имал период од 6 борби во кои противниците ги нокаутирал сите во 1 рунда). Така да, ако хипотетички Кимбо во најдобрите години би се спротивставил на Тајсон во неговите најдобри години (периодот од 85 до 90), според мене би имал минимални, да не речам никакви шанси.