Како се вика скечот,кога Миле зборува 100 на саат пред една продавница,а тошо му носи некои некои одела или наочари за сонце...а овој 100 на саат зборува...се утепав,не можев да го најдам...
Како се вика скечот,кога Миле зборува 100 на саат пред една продавница,а тошо му носи некои некои одела или наочари за сонце...а овој 100 на саат зборува...се утепав,не можев да го најдам...
на овој клип да не мислиш?Mоже ли некој да ми прати линк, скечот е нешто седат пред црква и Цацко е поп, пеат се акаат од земја?
Не знам како се вика и не можам да го најдам, одамна го гледав ама пукнав од смеење
Не се ни споредува... исто ко да гледаш некој си сосем друг "Тошо". То е, времињата се мењат, никад нема да бидат како што беа.Колку за споредба...
Од 2:15
Овај им беше легендаИначе морам една критика да дадам. Конструктивна.
Миле, Цацко и Тошо се одлични, нив нема ни почнам да ги зборам, капа долу за нив.
Ама сфатив што ми е тоа што ми фалеше во последно време. Подобри споредни ликови и “глумци“. Овие новиве мене лично многу ме иритираат, не ми се свиѓа како глумат, извештачени се, па и акцентите лошо ги форсираат. Кога ќе ги чујам некако ептен ме нервираат. Порано имаше многу подобри споредни ликови, еве Бапчо ќе го земам за пример. И таа жената на Тошо обично што ја глумеше... Одлични беа. Овие некако ми се тапа.