Ajde be. Te lazele mali deca i ti im veruvas. Kako be ke ti izleze duh so sekira. A koe mesto kaza deka izlezel duhot?jas znam vo civliko vo strumica tamu ima edna prokolneta kuka koj umre tuka da mu ostane duhot koga ke poglednas vo terasate se mrde od gore na dole i da se zagledas u terasta pise molba i neli edni deca igrajale krienica i decata neli na po temno da sder skrit i izlezelo duh so sekira.
A секирата беше вистинска или имаше иста форма како духот, оти многу би било чудно ако била вистинска секирата.jas znam vo civliko vo strumica tamu ima edna prokolneta kuka koj umre tuka da mu ostane duhot koga ke poglednas vo terasate se mrde od gore na dole i da se zagledas u terasta pise molba i neli edni deca igrajale krienica i decata neli na po temno da sder skrit i izlezelo duh so sekira.
Точно, и во истиот момент мајка му го разбудила за на школо.jas znam vo civliko vo strumica tamu ima edna prokolneta kuka koj umre tuka da mu ostane duhot koga ke poglednas vo terasate se mrde od gore na dole i da se zagledas u terasta pise molba i neli edni deca igrajale krienica i decata neli na po temno da sder skrit i izlezelo duh so sekira.
A za onaja dolu kaj setalisteto tamu so e so taja kukja?Јас знам во Струмица имаше една куќа, не опседната со духови, туку им фрлиле магија на луѓето и само лоши работи се имаа случувано..Лично детето ми има раскажувано и верувајте многу ме потресе...А за куча опседната со дохови како што знам до сега во Струмица се нема случено...