Kолку грама сте родени?

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
незнам која должина,ама сум тежела 2200гр
не сум депресивна освен ако нешто стварно лошо се деси

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
2850 гр. :) А висока 50 cm. :)

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Зашто имево на темава е колку грама? Па не сме пилиња па во грамови да се мериме :D
btw ја сум излетал со 3600 грама и 56цм дужина.

Член од
13 февруари 2006
Мислења
315
Поени од реакции
4
jas znam tecno da odgovoram ama neznam matematicki t.e. numericki de da go pretstavam: tri i trista trieset!!! i toa na precizna vaga . . . . .

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Група американски научници од универзитетот "Дјук" спровеле истражување според кое децата што при раѓањето имаат маса помала од 2 500 грама , веројатноста дека ќе патат од депресија во периодот од 5-тата до 16-тата година од животот е шест пати поголема од истата веројатност кај покрупните бебиња.
Сепак додале и дека треба да се спроведат дополнителни истражувања за да се утврди поточно поврзаноста меѓу телесната маса при раѓањето и појавата на депресија.

Јас сум родена 5 200 грама , а вие?

rodena sum so 2 200 grama......znaci epten epten malecka i slaba...inace dolzina 44cm zamislite sum tezela kolku dve mleka tetrapak :pos2:
a ova so depresijata e tocno,....patev od depresija mislam ne teska depresija, na 15 16 17 godini....a i sega ponekogas...zavisi ko ke mi dojde krizata :) no ne e tolku loso.....:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom