Janev
- 2.856
- Поени од реакции
- 58
ftopic: go dadov da tatko mi.. go zedov negoviot 6288BEZSTRASNIOT напиша:kolku go prodavas daj trampa da prajme za 6280, pisi u Пазарете_Се_Тука!
ftopic: go dadov da tatko mi.. go zedov negoviot 6288BEZSTRASNIOT напиша:kolku go prodavas daj trampa da prajme za 6280, pisi u Пазарете_Се_Тука!
Доколку не ти е потребна камера, сониериксон м600, а доколку ти треба и камера - п910. Ако сакаш и подобра камера тогаш п990.Saladin напиша:kakov mobilen sakam spored funkcii? Pa vaka.... Da ima internet,sms,mms, E-mail, Java, Symbian od softver. Od hardver da ima Bluetooth, Infrared, Slot za mem. kartica, Qwerty tastatura, i dobar dizajn (da ne izgleda kako evtina kineska patika). I da... Preferiram od firmite Nokia i Sonyericsson...
ама барем врши услуга можеш да збориш и пораки да пишувашNecrophilia напиша:ма не е ни 50 евра. Мислам дека е 2900 денари со припејд. Значи за 2200 ти испага телефонот. Интересен, тенок, едноставен и грд.
одличен избор! ја имам w700i и да ти кажам дека е екстра! според мене нема шанси да се пожалиш од w810i btw го посакувам(в) телефонот кој го имам, сони ериксон w700iBacillus gagous напиша:Во моментов го имам тојк што го сакав, си го земав минатиот петок, SonyEricsson W810i, има токму тоа што ми треба, доволно меморија за доста музика, бидејќи нејќам и и мп3 плеерче по џебови плус да ми се вртка, камерата до 2 МП доволна е за да се фатата добри фотки од лабараториски вежби кои можат да се искористата во извештаи, а батеријата се надевам дека ќе држи истот како кај W800i од 5 до 7 дена. МОжев да го земам и W880 за дополнителни 45 евра, ама не ми се даваа бидејќи овој го земав без пари со продолжување на двегодишниот постпејд договор на уште 2 години (претплата ми е 10 евра).