Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
kakov mobilen sakam spored funkcii? Pa vaka.... Da ima internet,sms,mms, E-mail, Java, Symbian od softver. Od hardver da ima Bluetooth, Infrared, Slot za mem. kartica, Qwerty tastatura, i dobar dizajn (da ne izgleda kako evtina kineska patika). I da... Preferiram od firmite Nokia i Sonyericsson...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Saladin напиша:
kakov mobilen sakam spored funkcii? Pa vaka.... Da ima internet,sms,mms, E-mail, Java, Symbian od softver. Od hardver da ima Bluetooth, Infrared, Slot za mem. kartica, Qwerty tastatura, i dobar dizajn (da ne izgleda kako evtina kineska patika). I da... Preferiram od firmite Nokia i Sonyericsson...
Доколку не ти е потребна камера, сониериксон м600, а доколку ти треба и камера - п910. Ако сакаш и подобра камера тогаш п990.

Нокиа освен комуникаторите нема ништо друго поубаво направено.

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
сони ериксон м600 супер телефонче е ја утре ке купувам таковв бидејки таков ми треба

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па ми треба некој што нема камера, нема игри нема ммс,нема екран во боја, мал е и држи 6-7 дена батерија. Има некој таков? Инаку имаше едно време ериксон т ?? ама незнам кој модел беше баш таков (како 60, 63 да беше).. само игри имаше.

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
таков е моторола f3 може да работи и без батерија неколку саати и е до 50 евра

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ма не е ни 50 евра. Мислам дека е 2900 денари со припејд. Значи за 2200 ти испага телефонот. Интересен, тенок, едноставен и грд.

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
Necrophilia напиша:
ма не е ни 50 евра. Мислам дека е 2900 денари со припејд. Значи за 2200 ти испага телефонот. Интересен, тенок, едноставен и грд.
ама барем врши услуга можеш да збориш и пораки да пишуваш :toe:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па искрено здосадено ми е од овие телефониве... Како што тргнало ке станат едно со pocket PC. Се знае за што е телефон ало ало и толку. Не овие камери, радио, слики, ова она мп3.....

I

Ivan_FBI

Гостин
Iako sea imam K750i zadovolen sum ama bi bil prezadovolen koga bi si kupil NOKIA N73 bidejki telefonot e mn zakon.

Кртот

Лоботомичар
Член од
19 април 2007
Мислења
653
Поени од реакции
23
К310 Сони Ериксон!

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Во моментов го имам тојк што го сакав, си го земав минатиот петок, SonyEricsson W810i, има токму тоа што ми треба, доволно меморија за доста музика, бидејќи нејќам и и мп3 плеерче по џебови плус да ми се вртка, камерата до 2 МП доволна е за да се фатата добри фотки од лабараториски вежби кои можат да се искористата во извештаи, а батеријата се надевам дека ќе држи истот како кај W800i од 5 до 7 дена. МОжев да го земам и W880 за дополнителни 45 евра, ама не ми се даваа бидејќи овој го земав без пари со продолжување на двегодишниот постпејд договор на уште 2 години (претплата ми е 10 евра).

П

Паспарту

Гостин
Bacillus gagous напиша:
Во моментов го имам тојк што го сакав, си го земав минатиот петок, SonyEricsson W810i, има токму тоа што ми треба, доволно меморија за доста музика, бидејќи нејќам и и мп3 плеерче по џебови плус да ми се вртка, камерата до 2 МП доволна е за да се фатата добри фотки од лабараториски вежби кои можат да се искористата во извештаи, а батеријата се надевам дека ќе држи истот како кај W800i од 5 до 7 дена. МОжев да го земам и W880 за дополнителни 45 евра, ама не ми се даваа бидејќи овој го земав без пари со продолжување на двегодишниот постпејд договор на уште 2 години (претплата ми е 10 евра).
одличен избор! ја имам w700i и да ти кажам дека е екстра! според мене нема шанси да се пожалиш од w810i :) btw го посакувам(в) телефонот кој го имам, сони ериксон w700i

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Toj што ми го дигнаа пред две недели W850i го сакам телефонот

Kajgana Shop

На врв Bottom