Повеќето што коментирате немате ни гледано Ј.Амерички фудбал.Се попаливте поради суперкласико и ми мудрувате.Немате појма што пишувате,и ми ја споредувате оваа утакмица со манекенските инстаграм услови во европа.Под стрес биле,кур се тресе во ладна вода.Ај ако не нека одат нека си ја исправаат чакрата 2-3 недели со доктори па после кога ќе се спремни психички
нека кажат.
Ги пратам латиносиве можеби 10 години наназад,особено последниве 3-4.Дури и повеќе имам гледано тимови како Фламенго,Гремио,Индепендиенте,Гуарани,Џуниор,Санта Фе,Католика и сл отколку Тотенхем,Лестер,Фиорентина,Виљареал и сл.
Секоја побитна утакмица на континентот Е ВОЈНА.Уште пред 10+ години кога даваа нокаут фаза на МТВ1,тимови како на пример Кукута не дозволуваа да се изведе корнер.Абе по 10-15 минути прекин имаше при најобичен корнер на противникот.Фрлаа со што ќе стигнат.Утакмиците нормално си продолжуваат после тоа,затоа што тоа се случуваше секаде и премногу често.
Отсекогаш домашниот терен бил голема предност во ваквите мечеви.Притисок,страв,помош од судии и што ли уште не.Сантош сеа ко ја прекинаа утакмицата кога сакаа да го линчуваат гостинскиов тим што требаше да се прави?
Не поджувам насилство и ова што се случи е над дозволеното.Само направивте х10 од тоа што реално се случува.Ова е секојдневна сцена за континентот,и немаше потреба од вакви глупирања од страна на Бока.Ајде вчера оправдано беше,поради солзавецот.Ама денес?
Стравувале за животот

, оти не се навикнати тие па ова прв пат се гледа на гостувањата и неможат да се соземат сеа.Се знае дека сето ова е само да се исползува нешто,немој да ги сожалувате.
И претходно бев за Ривер,сеа ќе сум уште повеќе за нив после педерлуциве од Бока.