Јувентус vs Милан | 21.04.2013| 20:45| Јувентус Арена

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Јувентус

Гласови: 55 61,8%
  • Нерешено

Гласови: 11 12,4%
  • Милан

Гласови: 23 25,8%

• Вкупно гласачи
    89
На Милан му се повеќе потребни бодовите за трка за второто место и мислам дека ќе играат помотивирано и повеќе ќе ја сакаат победата, но никогаш не гласам против мојот тим и типувам на нерешено иако нерешено ни на двата клуба не им одговара бидејќи со победа на Наполи , ќе се одалечи од Милан а приближи до Јуве (језда 11 бода бегаат али додека теоретски се достижни тие бодови, сеуште Наполи ќе биде во игра за титулата).. Теоретски, ама само теоретски велам дека Милан сеуште има шанса за првото место, и доколку Јуве победи ќе нема веќе ни теоретски шанси до крајот за првото место...

De Sciglio: "Dok sam bio mali, navijao sam za Juventus. Obožavao sam gledati Del Piera, Nedveda i Trezegueta."
:свиркам:
"Which team I supported as a kid? I was a Juventino at first like my father, but then my mother and my grandfather got me to change my mind."

I liked Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Pavel Nedved and Lilian Thuram. But only because I was influenced by my father."

Јасно е дека на Милан повеќе му требаат бодовите али мислам дека Конте нема теорија да си игра играчки во едно вакво дерби. Барем до сега се покажа како таков тренер така да евентуално “пуштање“ на бодовите и победата на Милан од страна на Јувентус не би требало да има.
Ако игра Алегри со Нианг прва постава ќе изгуби 100%, овој не е созреан за да се носи со Киелини и компанија.
Така да мојот тип оди на Јуве.

"Which team I supported as a kid? I was a Juventino at first like my father, but then my mother and my grandfather got me to change my mind."

I liked Gianluigi Buffon, Alessandro Del Piero, Pavel Nedved and Lilian Thuram. But only because I was influenced by my father."
Го заборавиле Турам овие погоре :icon_mrgr:

Ама не заборавиле да си додадат зборчиња и да го извртат интервјуто.
Што го извртиле жити се? И што додале? Додека бев мал навивав за Јуве, и сакав да ги гледам тој тој и тој.

Ќе ја мочаме Старата Крава, (види фотос), моја профил слика

Мислам дека сите се сложуваме дека другата тема беше подобра.

Јасно е дека на Милан повеќе му требаат бодовите али мислам дека Конте нема теорија да си игра играчки во едно вакво дерби. Барем до сега се покажа како таков тренер така да евентуално “пуштање“ на бодовите и победата на Милан од страна на Јувентус не би требало да има.
Ако игра Алегри со Нианг прва постава ќе изгуби 100%, овој не е созреан за да се носи со Киелини и компанија.
Така да мојот тип оди на Јуве.

Фината е што нема да игра Киелини :icon_lol:

Мислам дека сите се сложуваме дека другата тема беше подобра.
Многу ми е жал што не успеав да ја видам, можам само да замислам што напишал Нигерот :pos:...

Балотели да можеше да игра, поинтересен ќе беше натпреварот. Јас мислам дека треба дечките да се соберат и чисто за да станеме шампиони колку е можно побрзо да го победиме Милан. Исто така да се израмнат некои сметки за поразот од првиот натпревар. Ако ја одиграат играчите нашата игра, тогаш ќе нема спас за Милан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom