Chapstick
Сам свој психолог
За Милан ке навивам!!!Јуве ке изгубат.Ај едвај чекам да дојде 10ти 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова колку да се пише нешто.Така ?
Преку таквото ми е од сезнајковциве од Интер.
Дечко првите три одат директно У ЛШ.
Долга е сезоната, 8 бода имате предност кои можат да се намалат на 5, а тек е полусезона, со еден мизерен Киево едвај тепавте, чекај малце, нема секој меч да ви дозволуваат судиите ракомет, а може да ве трефне и вас кризен период па че плачете.
И би ве замолил да се задржимо на Јуве и Милан ок и нормална дискусија , вакви "високоинтелегнти" постови jok. ??
Уште Адриано да се јави со неговите 10 акаунти и да каже дека Лусио е за 3 односно 4 класи бољи од Неста и Киелини и отиде у К*р темава
ftopic:
Како што гледаш јас пишав мислење за натпреварот а ти прв пишуваш офтопик!!!![]()
ОБРАЗЛОЖИ зошто нема кој да даде гол :helou:
Марли што е работава да не имаш температура? Не ме разочарувај вака брате...![]()
Значи убаво си искоментирав во вториот дел од постот дека му давам мала предност на Јувентус поради домашниот терен и поради тоа што мислам дека се троа подобра екипа во моментов. Згора на тоа Милан ќе игра и без неколку играчи, ако не сум дезинформиран. Се си е тоа он-топик и на темата мислам.
Првиот дел беше обична шега, дури не сум бил ни во право за тоа Баже ме корегираше. И се е ОК, не тргнала дискусијата надвор од мечот Јувентус - Милан., т.е. се додека ти нешто не го спомна Интер - Киево, тоа е веќе оф-топик. Не мора никој да дојде да ти пише за Лусио и Неста сам ја тераш натаму.
И нема ништо лошо во тоа да се игра за второ место, и тоа нешто значи. Незнам што се нервира овој Баже од Рома кога викам дека титулата е решена. Тоа е мое субјективно мислење кое ќе се оствари и за кое ќе добијам пица од Ибракадабра на облог. Мотивиран сум да верувам во тоа. :smir:
Абе, и сам знаеш дека ја барем не го примам, и дека сваќам шала на своја страна, али свекој има точка на вриење. Капиш ??
И да ме нервира што на тема за Милан и Јуве ти ми пишуваш титулата била решена, на 20 натпревари до крај а 5 поени е разликата, мислим кој к, ти си имаш мислење и чувај си го за тебе, или пишуј го кај некој што го интересира.
Се понашате као скитници и бездомници кои добиле на лото и сакаат да купат ферари. Епа нема бате, ферари може да купи тој што купувал и пред тоа, тој што е класа, не се стануе преку ноќ класа.
Секој ситен и небитен неможе да купи. Ду ју фил ми ?
Пуштај ги нозете до кај што ти е чергата
Ај доста е више офтопик.
Може некој да ми каже до каде е работата со Буфон
Абе, и сам знаеш дека ја барем не го примам, и дека сваќам шала на своја страна, али свекој има точка на вриење. Капиш ??
И да ме нервира што на тема за Милан и Јуве ти ми пишуваш титулата била решена, на 20 натпревари до крај а 5 поени е разликата, мислим кој к, ти си имаш мислење и чувај си го за тебе, или пишуј го кај некој што го интересира.
Се понашате као скитници и бездомници кои добиле на лото и сакаат да купат ферари. Епа нема бате, ферари може да купи тој што купувал и пред тоа, тој што е класа, не се стануе преку ноќ класа.
Секој ситен и небитен неможе да купи. Ду ју фил ми ?
Пуштај ги нозете до кај што ти е чергата
Ај доста е више офтопик.
Може некој да ми каже до каде е работата со Буфон