Јувентус - Милан (Jan. 10th, 2010)

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи во дуелот?

• Вкупно гласачи
    181
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Milan izdenadi so svojata igra...znaci trpeliva igra i imaa pogolema kontrola...

Ps: Ne znam sto ceka upravata na Juve...zosto ne go izbrkat Ferrara!

Готово,после овој пораз изгледа ке го избркат Ферара...:jaj:

Иначе сосема заслужна победа на Милан...Честитки:wink:

Не е ова за зафркавање стварно е жалосно ова што му се случува на Јуве.Господ нека му е на помош ќе го проголта земјата уште малку од што е некорисен

Честито победа,повеќе од заслужена:smir:

Честитки за навивачите на Милан.
Добивме фудбалска лекција за паметење. За кур не не биваше и...
...повелете, пукајте по мене, машки ќе го издржам вашиот сеир кој потполно го заслуживме.
По грд меч од Јуве не сум гледал веќе месец дена (оној со Баерн):pos2:. Абе уште малце навика ќе ми станат ваквите изданија па ќе почнам да славам за изваден бод дома со Киево или Сиена.
Срамота е мал збор.

Сосема заслужена победа за Милан. Јувентус е во многу очајна форма, не знам што им се случува сезонава. Не знам дали е до играчите ( што не верувам ) бидејќи имаат добар состав, или до тренерот. Сепак мислам треба да му ги дадат клоците на Чиро, не е доволно добар да води екипа како Јуве.

Искрена честитка за победата до навивачите на Милан :smir:

Готово,после овој пораз изгледа ке го избркат Ферара...:jaj:

Иначе сосема заслужна победа на Милан...Честитки:wink:
е ај да не го бркаат навивачите го кажаа своето ако продолжат вака ќе играат пред празни трибини.Не сериозно да се брка Ферара

Абе Јувенташи ви се јаде уште? :icon_lol:

Честито победа и се најубаво во потерата по интер

победа си е победа,ваква или таква...милан и не се изнаигра се додека Ф.М. Камиказа не промаши ЦЕЛ фудбал и тука се најде Неста-за негова среќа...после се знаеше-анемијата во нападот на Јуве и немањето замени си го сторија своето
честитки за Милан со среќа до крајот на првенството

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom