Justin Timberlake

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
Justin Timberlake mi e najomilen i mislam deka najdobar svetski pejac.Posebno ja sakam What goes around comes around .....super e a i mnogi e sladok.Go sakate li i vie ?justin-timberlake-im108.jpg

Многу квалитетен глас и доста одбрани песни.Омилени песни Cry me a river,What goes arround,Gone итн.

epa ima, i spored mene e najdobar i najdobro pee

Он е пеач за женската популација,кај машката и не е баш омилена личност барем кај поголемиот дел....
А, за да го класифицираш како најдобар треба да ја освои публиката шо ја сочинуваат двата пола,а не само кај едниот....

Cry me a River...прекрасно нешто.
Other than that,не сум се замарал особено со песните на типов.

Има добри песни.. како "Cry me a river", "Love Stoned" , "Keep losing the way" и други.. сепак јас мислам дека немаше да биде толко познат ако не беше Бритни Спирс (барем според моја логика) :smir:

Го обожавам Џастин, дефинитивно ми е најомилен странски пејач. Најомилени песни ми се Cry me a river, What goes around comes around, Love stoned itn.

Само стајлингот на носење :Д ( типот има стил)

и да, неколку како шо ги нарекуваат one-hit-wonder песнички имам у плејлистата.

го обожавам!!!!! еден од моите омилени пејачи! одлични песни, интересен стил, добри спотови, интересен стајлинг, мене топ ми е дечкото! го сакаааам :vozbud:

Не е нешто посебно, малку како некое педерче е ама има добри песни:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom