ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој кој автобус оди до Џонсон Мети фабриката ?
Мислам дека нема автобус за до таму, но најдобро е да прашаш во групата https://www.facebook.com/groups/jspskopje/ бидејќи фан страната нема да ти даде одговор.

Kako moze da nemaat tolerancija koga znaat deka site so zadocnuvanje zemame pari, tie sto ne zemaat se vozat so koli, i kako jas moram da cekam so meseci da mi platat a za ova nema cekanje, e aj sea, ke recat ne ne interesira , no toa ne znaci nisto.
Што збориш другар, ништо не те сфатив, а претпоставувам и другите :D

Сеа ќе ви се возат и у недела бес пари,ама пазите што викаат.Добро е вака вика,ама уште подобро е ко у Загреб секој ден да биде бес пари,незадоволството расте:pos:

Албанските контролори нормално на Албански ќе си поразговараат со нивните земљаци и фино лепо нема да си ги казнат. А пред другите ќе прават сцени ќе урлаат. Ова го кажувам и тоа не сум националист али чисто сум го забележал и ми смета.

Албанските контролори нормално на Албански ќе си поразговараат со нивните земљаци и фино лепо нема да си ги казнат. А пред другите ќе прават сцени ќе урлаат. Ова го кажувам и тоа не сум националист али чисто сум го забележал и ми смета.
Ма не бре другар, ти се чини. :cool:

Разрешена мистерија за пеењето во автобусот на ЈСП.
Подолу е интервјуто :)

Интервју со Теа Беговска, чиј проект на ‪#‎letsfundit‬ - „Драма“ во АВТОБУС ги собра потребните финансии за да биде реализиран. Претставите поминаа одлично кај скопската публика а и кај пошироката јавност. Исечок од претставата кој е поставен на интернет до сега е виден повеќе од 43 000 пати https://www.youtube.com/watch?v=xumD83qPoWI

Се возам многу ретко со автобус ама кога се возам секогаш запознавам некоја женска и почнувам муабет и се заборавам на која станица треба да се симнам - Треба почесто да се возам :))) - Така еднаш се качив во 22 во карпош и се запознав со една типка ни тргна разговорот и јас место да се симнам центар си продужив до железничка и типката се симнува тука и ме прашува мене ти кај ќе идеш и јас: Аааа јас лисиче идам - хаха скроз забораив дека позади е последна-почетна како и да е... И автобусов застанува сите искачаат и јас искачам и ми текна дека тука застанува 22ката - јебига - Ама важно добив фб од нејзе хехе се исплатеше џД

Се возам многу ретко со автобус ама кога се возам секогаш запознавам некоја женска и почнувам муабет и се заборавам на која станица треба да се симнам - Треба почесто да се возам :))) - Така еднаш се качив во 22 во карпош и се запознав со една типка ни тргна разговорот и јас место да се симнам центар си продужив до железничка и типката се симнува тука и ме прашува мене ти кај ќе идеш и јас: Аааа јас лисиче идам - хаха скроз забораив дека позади е последна-почетна како и да е... И автобусов застанува сите искачаат и јас искачам и ми текна дека тука застанува 22ката - јебига - Ама важно добив фб од нејзе хехе се исплатеше џД
Абе ти кажи неа дали си ја добил, остај фејсбукот :D

добар виц :D

Не само од страна на Албанците, туку речиси никој не им наплаќа казни. Пред едно месец дена во 9ка, се расправаа патник и контолор. Претходно на патникот „брачед му“ му се заканувал на контролорот дека ќе го отпушти од работа, ги знаел сите таму демек. Да не се занесува, да не му пишува казна, лошо му се пишувало. И почнаа драми... јавувања по телефон, а бе што да ти кажам. Од Чаир до Судска за тоа расправаа. :cautious:
На крај не знам што се случи, се исклучив, не ми беше више интересно. :D

Sreka sto ne se vozis pocesto, nema zenska za nas drugite da ostane....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom