Гладиус
notusually
- Член од
- 14 август 2008
- Мислења
- 5.508
- Поени од реакции
- 1.728
И двокатните горе се замрзнувачи коа им работи климата.Се убаво али ептен се спори новиве.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И двокатните горе се замрзнувачи коа им работи климата.Се убаво али ептен се спори новиве.
Ти ли беше тој ?А во нов двокатен 41 волот од шофер не уклучуваше клима додека не му се раздрав, а внатре 29 степени. Пцоисав. Ти ибам шоферите, божем од дома им се бусовите.
Каква коинциденцијаАбе и мене потполно исто ми деси денес, и јас за прв пат се возев со двокатен и мојот бесе 4 ка и јас се качив на горниот кат, и стварно уживанција.... А после се возев во стара 4 ка и таму се сварив като кокошка![]()
А многу ми е чудно што и оние чеканчињата за во итни ситуации што служат за кршење на стаклото се оставени, прашање на време е кога некој неандрталец ќе ги искористи од ќејф.
Во 9ките нови се тргнати. Само не знам како се решиле боцата за гасење пожар да ја остават.А многу ми е чудно што и оние чеканчињата за во итни ситуации што служат за кршење на стаклото се оставени, прашање на време е кога некој неандрталец ќе ги искористи од ќејф.
Moze mozeКаква коинциденцијаМоже у истата 4ка сме се возеле xD
Ти ли беше тој ?![]()
Wau, dodeka go citam ova.... abe kosa mi se kreva.... brrrr... grozno e stvarno....Ме нервираат вторник и петок зашто има пензионери кој не може да одат а отишле од карпош во аеродром на пазар,Ме нервира ужасно кога на некој му тече нос шмрка а не му текнува палома да си земе,Ме нервира кога на некој така му смрди устата како да нема пари за мастики,Ме нервира кога ќе крене некој рака а под мишка има геометриски фигури а ова се почесто го има кај некој дотерани теткици.А највеќе ме вади од такт кога во гужва ке земе некој будала ќе застане позади некоја девојка,жена и се трие од неа .
Wau, dodeka go citam ova.... abe kosa mi se kreva.... brrrr... grozno e stvarno....