ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Во право сте дека веќе стари се не можат да стојат во бус... али ако не можат да стојат нека не излагаат од дома... или имаш синови,ќерки,внуци.... тие нека те носат со кола... а тоа со ранците со се жалеле не сум јас крив ни јас не сакам да го носам ранецот од школо ме тераат.. на земја не можам да го ставам ќе ми се направи лом.. :toe:

ни јас не сакам да го носам ранецот од школо ме тераат.. на земја не можам да го ставам ќе ми се направи лом.. :toe:
Оди со кола, такси, моторче...

имам 15 години не смеам да возам кола.. и живеам сам нема кој да ме носи... мотор неам јебига и за тоа треба возачка.. а со такси идам некад али секој ден со такси не иде парите не ми растат во двор ...

11529666399590_336768_hmm_this_bus_is_crowded_1.jpg

Бидете среќни дур не ви донесле вакви.:pos::smir:

ај ти да те видам оди со кола ТАКСИ моторче па напрај си математичко-финансиска пресметка....
Мојот одговор беше во контекст на неговиот совет за старите кој имено гласи вака
Во право сте дека веќе стари се не можат да стојат во бус... али ако не можат да стојат нека не излагаат од дома... или имаш синови,ќерки,внуци.... тие нека те носат со кола...
коа ќе дојде тој на нивно место, кога ќе го подјебаваат деца...нека размисли малку дека рацете на тој старец плаќале даноци за овие какви такви автобуси да се тркалаат...ама додека се деца не размислуваат.

Мојот одговор беше во контекст на неговиот совет за старите кој имено гласи вака
коа ќе дојде тој на нивно место, кога ќе го подјебаваат деца...нека размисли малку дека рацете на тој старец плаќале даноци за овие какви такви автобуси да се тркалаат...ама додека се деца не размислуваат.

за данокот океј сваќам шо сакаш да кажеш а за тоа со синови снаи внуци керки тотално го подржувам. прво не е логично баба/дедо да оди да пзарува додека синот/снаата седат дома...

Нели?

вон контекст извинете, ама утре е петок! Мислете му...:ija:

:icon_lol::icon_lol:

незнаеш колку се изррадував кога ми рекоа на факултет дека петок немам воопшто предавања... стварно ептен се израдував !!!

Утре во 10 саат одам на терен, така да ќе одам со воз кон град :je:

Утре е мој ден...ден на дрвото :pos:

утре се иде у природа, се сади дрвце...за да има за што да се пука полицијата и дрвокрадците :) што значи у автобус ќе ги нема овие што едвај одат. Абе џабе го организираат на ваков начин и у работен ден ама...кој да им објасни

за данокот океј сваќам шо сакаш да кажеш а за тоа со синови снаи внуци керки тотално го подржувам. прво не е логично баба/дедо да оди да пзарува додека синот/снаата седат дома...

Нели?

ммда, дека сите баби и дедовци со синовите и снаите живеат.
А ако нема деца? Ако нема кој да и/му пазарува? Ќе речеш пешки да си оди за ти да можеш да поседиш ебани 15 минути во автобус? Или да не искача уопште од дома?

Утре е мој ден...ден на дрвото :pos:

утре се иде у природа, се сади дрвце...за да има за што да се пука полицијата и дрвокрадците :) што значи у автобус ќе ги нема овие што едвај одат. Абе џабе го организираат на ваков начин и у работен ден ама...кој да им објасни
Утре е неработен ден, што значи баш утре ќе ги има во голем број.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom