ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Во право сте дека веќе стари се не можат да стојат во бус... али ако не можат да стојат нека не излагаат од дома... или имаш синови,ќерки,внуци.... тие нека те носат со кола... а тоа со ранците со се жалеле не сум јас крив ни јас не сакам да го носам ранецот од школо ме тераат.. на земја не можам да го ставам ќе ми се направи лом.. :toe:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
ни јас не сакам да го носам ранецот од школо ме тераат.. на земја не можам да го ставам ќе ми се направи лом.. :toe:
Оди со кола, такси, моторче...

Член од
20 март 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
имам 15 години не смеам да возам кола.. и живеам сам нема кој да ме носи... мотор неам јебига и за тоа треба возачка.. а со такси идам некад али секој ден со такси не иде парите не ми растат во двор ...

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
ај ти да те видам оди со кола ТАКСИ моторче па напрај си математичко-финансиска пресметка....
Мојот одговор беше во контекст на неговиот совет за старите кој имено гласи вака
Во право сте дека веќе стари се не можат да стојат во бус... али ако не можат да стојат нека не излагаат од дома... или имаш синови,ќерки,внуци.... тие нека те носат со кола...
коа ќе дојде тој на нивно место, кога ќе го подјебаваат деца...нека размисли малку дека рацете на тој старец плаќале даноци за овие какви такви автобуси да се тркалаат...ама додека се деца не размислуваат.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Мојот одговор беше во контекст на неговиот совет за старите кој имено гласи вака
коа ќе дојде тој на нивно место, кога ќе го подјебаваат деца...нека размисли малку дека рацете на тој старец плаќале даноци за овие какви такви автобуси да се тркалаат...ама додека се деца не размислуваат.
за данокот океј сваќам шо сакаш да кажеш а за тоа со синови снаи внуци керки тотално го подржувам. прво не е логично баба/дедо да оди да пзарува додека синот/снаата седат дома...

Нели?

Б

Бат Елохим

Гостин
вон контекст извинете, ама утре е петок! Мислете му...:ija:

:icon_lol::icon_lol:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

незнаеш колку се изррадував кога ми рекоа на факултет дека петок немам воопшто предавања... стварно ептен се израдував !!!

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Утре во 10 саат одам на терен, така да ќе одам со воз кон град :je:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207

Утре е мој ден...ден на дрвото :pos:

утре се иде у природа, се сади дрвце...за да има за што да се пука полицијата и дрвокрадците :) што значи у автобус ќе ги нема овие што едвај одат. Абе џабе го организираат на ваков начин и у работен ден ама...кој да им објасни

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
за данокот океј сваќам шо сакаш да кажеш а за тоа со синови снаи внуци керки тотално го подржувам. прво не е логично баба/дедо да оди да пзарува додека синот/снаата седат дома...

Нели?
ммда, дека сите баби и дедовци со синовите и снаите живеат.
А ако нема деца? Ако нема кој да и/му пазарува? Ќе речеш пешки да си оди за ти да можеш да поседиш ебани 15 минути во автобус? Или да не искача уопште од дома?

A

apidrone

Гостин
Утре е мој ден...ден на дрвото :pos:

утре се иде у природа, се сади дрвце...за да има за што да се пука полицијата и дрвокрадците :) што значи у автобус ќе ги нема овие што едвај одат. Абе џабе го организираат на ваков начин и у работен ден ама...кој да им објасни
Утре е неработен ден, што значи баш утре ќе ги има во голем број.

Kajgana Shop

На врв Bottom