Ќе објават на страницата на ЈСП мислам, лани бар така беше. Три дена имавме „фора“ да ги обновиме картичките, до 31ви негде.
ја лани после нова ја обновив, немав недела две слободна, можеш и сега ако сакаш не мора последни 3 дена да чекаш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе објават на страницата на ЈСП мислам, лани бар така беше. Три дена имавме „фора“ да ги обновиме картичките, до 31ви негде.
Едно прашање, дали јас како студент на Правен, 4та година, која ќе ми се рачуна како мастер, ќе можам да извадам слободна или не?
Со индекс треба или потврда за редовен студент ?јас бев пред 4 дена и ми ја продолжија
So potvrda od socijalni grizhi.Со индекс треба или потврда за редовен студент ?
-.-So potvrda od socijalni grizhi.
индекс, потврда и картичкатаСо индекс треба или потврда за редовен студент ?
На мастер не даваат, ја го имав тој проблем баш кога го воведоа ова. Ако си најдеш врски и на докторски ако си ќе ти дадат слободна, ама без врски ништо.Едно прашање, дали јас како студент на Правен, 4та година, која ќе ми се рачуна како мастер, ќе можам да извадам слободна или не?
5, 57 и 4а (бар за овие знам).Кои автобуси поминуваат низ Католичка?
Значи ич да не се мачам да вадам потврди и да трчам низ ЈСП...На мастер не даваат, ја го имав тој проблем баш кога го воведоа ова. Ако си најдеш врски и на докторски ако си ќе ти дадат слободна, ама без врски ништо.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Бесплатните студентски билети се само за студенти на додипломски студии.[DOUBLEPOST=1514395247][/DOUBLEPOST]Значи ич да не се мачам да вадам потврди и да трчам низ ЈСП...![]()
И за продолжување бараат потврда за редовен студент ?индекс, потврда и картичката
Низ католичка муџахедински поминуваат а пред неа на ЈСП 5 и 4а.[DOUBLEPOST=1514422629][/DOUBLEPOST]Кои автобуси поминуваат низ Католичка?
57 мислам пред Зебра поминува низ Капиштец.5, 57 и 4а (бар за овие знам).