ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Бесплатните студентски билети се само за студенти на додипломски студии.[DOUBLEPOST=1514395247][/DOUBLEPOST]
И за продолжување бараат потврда за редовен студент ?
да

Низ католичка муџахедински поминуваат а пред неа на ЈСП 5 и 4а.[DOUBLEPOST=1514422629][/DOUBLEPOST]
57 мислам пред Зебра поминува низ Капиштец.
Не знам, не се возам со 57 не сум од Козле, ама ја имам натаму гледано. И кај Беверли да застанува, 200 метри одење има до Католичка.

Лани(во Декември 2016) кога ја продолжував за 2017,не ми побараа потврда,па прееска кога ти го прочитав мислењето,се зачудив,па проверив на вебсајтот на ЈСП,таму пишува дека треба.[DOUBLEPOST=1514423927][/DOUBLEPOST]
Не знам, не се возам со 57 не сум од Козле, ама ја имам натаму гледано. И кај Капиштец да застанува, 200 метри одење има до Католичка.
Автобусот 57 не поминува кај Католичка.Таму може со 5.

Последно уредено:
Апсолвенти можат со слободна, така јас со повторно запишан семестар (на Правен ќе му дојде Е-2) си земав слободна во јануари и еве уште некој ден имам (а во меѓувреме запишав мастер). А зошто мастер студенти не можат да ја користат таа привилегија како сите студенти? Треба да се праша тој што го правел тоа правило.
Алтернатива е студентската од 1050 денари, треба потврда за редовен да се однесе во некоја од билетариве на ЈСП, да средат тоа.

Зашто на аликацијата јсп во движење пишува дека последната 19ка од карпуш е за 20 мин тоа е накај 20 и 10 да нема некој скратен распоред денес ?

Да не знае некој дали има автобус што оди до Ван Хол ?

Зашто на аликацијата јсп во движење пишува дека последната 19ка од карпуш е за 20 мин тоа е накај 20 и 10 да нема некој скратен распоред денес ?
Симни си ја Jsp live, батали ја таа. :D

:oftopik:

Зошто го викате Карпуш, кога се вика Карпош?

022bba93ebcc8db04f8553ba7cdc9b86.jpg

aab85a8cccb461ecc59e0dfb2dcba6e0.jpg

Синоќа, у сред вожња пукна и се распрсна стакло во 52. Среќа никој не седеше на тие седишта.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Утрово неколку седишта беа водени, протекоа кинезаријата уште не развозени.

Утрово неколку седишта беа водени, протекоа кинезаријата уште не развозени.

Кинеските убави се само скапи се за одржување, немаат пари да ги одржуваат. Тие украинските се чкарт, нема плех што не тропа на тие чуда.

Кинеските убави се само скапи се за одржување, немаат пари да ги одржуваат. Тие украинските се чкарт, нема плех што не тропа на тие чуда.
Тие на еден кат се украински или кинески? Од нив беше овој, ги мислев и тие дека се во Кина произведувани :)

Тие на еден кат се украински или кинески? Од нив беше овој, ги мислев и тие дека се во Кина произведувани :)
Kineski se dvokatnite.Sto sum zborel so 4-5soferi prezadovolni se od niv.E sea okolu odrzavanje na istite ne sum zapoznaen...

Шо се толку подобри кинескиве ?
На секое стоење на семафор жените по еден оргазам доживуваат од вибрациите...

Kineski se dvokatnite.Sto sum zborel so 4-5soferi prezadovolni se od niv.E sea okolu odrzavanje na istite ne sum zapoznaen...
Шофериве убаво шо се задоволни, сеа уште да научат да ги возат. Уште барам јунак на кој нема да му гребе автобусот коа врти остра кривина...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom