ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека нема никој на форумов што е поизреволтиран од мене кога станува збор за градскиот превоз. Се работи за браќата од другата вероисповест.
1. Ми пљукаат сончоглед над глава
2. Лупаат ко мајмуни по автобусот
3. Ги рокаат мобилките до даска со некое пискаво нусе како пее
4. Пушат цигари унутра
5. Урлаат, се дерат, вриштат.
И најтрагично коа доаѓа контрола нив не им бара карта. И после сакале права,абе ајде.

Shit, утре ќе бидам принуден да се возам кај идиотите од 23-ка.

Колку се софпаѓа темава со песнава :D
Сигурно дечкиве биле инспирирани...
(да, да, Македонци се :))

Мислам дека нема никој на форумов што е поизреволтиран од мене кога станува збор за градскиот превоз. Се работи за браќата од другата вероисповест.
1. Ми пљукаат сончоглед над глава
2. Лупаат ко мајмуни по автобусот
3. Ги рокаат мобилките до даска со некое пискаво нусе како пее
4. Пушат цигари унутра
5. Урлаат, се дерат, вриштат.
И најтрагично коа доаѓа контрола нив не им бара карта. И после сакале права,абе ајде.
Тотално се согласувам со тебе...
П.С. Никот ти е многу автентичен... :D Zona Pelucida беше кај јајце клетката така?

Греота се ретардираните луѓе, ама еден што има од кисела вода, значи се качува у автобус, ај тоа што ти збори без врска ок, ама ПЛУКА БЕ, ќе си отвори прозор и тушира луѓе по улица.....еднаш му збореше на еден и овој му врза шамар, и овој ретардираниов го плукна онака сочно од позади.....среќа не виде чоеков иначе јако ќе беше.

Греота се ретардираните луѓе, ама еден што има од кисела вода, значи се качува у автобус, ај тоа што ти збори без врска ок, ама ПЛУКА БЕ, ќе си отвори прозор и тушира луѓе по улица.....еднаш му збореше на еден и овој му врза шамар, и овој ретардираниов го плукна онака сочно од позади.....среќа не виде чоеков иначе јако ќе беше.
Јебига, К.Вода и све је могуче.
Еднаш ментишов му се утрчуе на еден, и овој ПлаС прао у фаца го р'ка.
Ебати гнасните. :pos:
Инаку, слабо се возам у бус, особено у 24.
Едноставно да вдишуеш ваздух со припорчани више од 10 минути ти е еквивалент на суицид. :pipi:

зошто така викате за автобусите бе
па убаво е коа замирисува на пот
знаете дека работеле луѓето
и ако нема клацкање факт не е интересно:toe:

Абе луѓе тој од 24 е ѕвер човек :zver: Еднаш седеше до мене али пошо сум јас заштитен вид со ЗАКОН ништо не можеше да ми напраи :baeh: Хахахахааа... Се шалам. Искрено.... Избегав :(

Абе луѓе тој од 24 е ѕвер човек :zver: Еднаш седеше до мене али пошо сум јас заштитен вид со ЗАКОН ништо не можеше да ми напраи :baeh: Хахахахааа... Се шалам. Искрено.... Избегав :(

Хахаха зависи со кој, има двајца ретардирани. Едниот е црн и ептен многу ама премногу смрди и секад некои документи "дешифрира" на глас, а другиот е стар со бела коса и рка. Инаку со 24 до кисела вода и припор се издржува некако, али со таа до сопиште што иде.....не баш!

Абе тој со бела коса. Иначе тој е ... Ај не вреди да се коментира треба да се доживее. Сите вие што се немате возено во 24 качете се и доловете го моментот. :wink:

Незнам дали знаеш али него го викаат авиони, демек кога ќе му кажел некој авиони и овој легнувал на земја незнам паничел нешто :vozbud:

Хахахахахахааа... Па вреди да се проба тоа. Инаку коа се возев еднаш со него почна по седишта да се качува и да рипа :music3: и после до него седна една бабичка и ја тегнеше за рака :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom