ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Најмногу ме нервира кога чекам 16 по 30 мин и повеќе,а тоа се случува скоро секој ден:tapp:

^ Па види распоред бе да му ебем мајката,колку толку нема да чекаш многу (јес да и распоредот не им е баш точен ) :tv:

Иначе денеска петок :nesvest:
Ќе се умира по автобусине пак :(

абе го имам распоредот,али џабе е и тоа,не се секогаш точни и плус од школо коа се враќам,еден ако го испуштам,после 30 мин треба да чекам друг,ај коа сум прва смена го има на секој 15-20 мин,али после 16 часот,на секој 30-35 мин го има,така да кога сум втора смена е смрт со автобусиве:tapp:

Наебав денес во автобус. Ти ебамммммммм:nerv:
Си попив магдонос во глава од еден старец, кој се потепа за местото до мене. И таков си станувам д аседнат, и една 90-годишна висока метро и 10, ми фрли торба со патлиџани и рекети за тенис на нога :nerv:
Едноставно немаше воздух во автобусот. Такво нешто немам почуствувано до сега во животов. Ќе се умира некој петок :pop:

Наебав денес во автобус. Ти ебамммммммм:nerv:
Си попив магдонос во глава од еден старец, кој се потепа за местото до мене. И таков си станувам д аседнат, и една 90-годишна висока метро и 10, ми фрли торба со патлиџани и рекети за тенис на нога :nerv:
Едноставно немаше воздух во автобусот. Такво нешто немам почуствувано до сега во животов. Ќе се умира некој петок :pop:
Се сложувам.Навистина ја претераа со овој петок и пензионериве.И јас си имав мака денеска.Да им дадат барем два дена во неделата не знам дали ќе има подобар ефект да не прават гужва или уште полошо ќе си направиме:toe:

не им замерувајте на пензионерите оти вие веќе ( добро барем половина ) сте зрели, а тие влегуваат во втор пубертет :toe:

не им замерувајте на пензионерите оти вие веќе ( добро барем половина ) сте зрели, а тие влегуваат во втор пубертет :toe:
Демек и друго им станува освем желбата да се возат?

Се сложувам.Навистина ја претераа со овој петок и пензионериве.И јас си имав мака денеска.Да им дадат барем два дена во неделата не знам дали ќе има подобар ефект да не прават гужва или уште полошо ќе си направиме:toe:
Ма нека им дадат секој ден да се возат, или сабота и недела кога луѓето не идат по школи, факултети и на работа. А не вака излагам од дома од 9 и 30, часови имам од 10 и 15, и ради нив стигам на факс во 11 и веќе треба да си идам дома :salut: И после глутница. Немаше воздух во автобусов, бар да им текнело да отворат тоа прозорите. И таман на градска се симнаа сите што беа во автобус и една наезда кога удри. Кој ти мава магдонос во глава, кој те прегазува со тие количките....ХАОС:pop:

Се инаетев денеска во автобус со еден дедо, жешко, испотени мишки, кромид и пипер и ти иден еден нагон да отвориш прозор и јас потпаднав во искушението и отворив и еден стар затвори, јас отвори он затвори, ми скурчи и се симнав.
Не ми беше до расправање.

Абе пензионериве претеруваат што претеруваат...Ни на мене не ми се качува во автобус кога ќе ми текне дека е петок ама ете морам:nesum:
Од една страна ме нервираат, автобусиве се пре-пол-ниииии!!!
А од друга страна жал ми е за нив и ете ако тоа бесплатно возење еднаш во неделата им причинува толкаво задоволство-нека им е, нека се радуваат.:)
Ние МЛАДИТЕ лесно ќе се навикнеме на петоците како што низ годините се имаме навикнато и на многу погрди работи.:toe:

Абе пензионериве претеруваат што претеруваат...Ни на мене не ми се качува во автобус кога ќе ми текне дека е петок ама ете морам:nesum:
Од една страна ме нервираат, автобусиве се пре-пол-ниииии!!!
А од друга страна жал ми е за нив и ете ако тоа бесплатно возење еднаш во неделата им причинува толкаво задоволство-нека им е, нека се радуваат.:)
Ние МЛАДИТЕ лесно ќе се навикнеме на петоците како што низ годините се имаме навикнато и на многу погрди работи.:toe:

А затоа ли тоа старците ги оптеретуваат автобусине секој петок... :tapp: Па и младинава излага у град у петоци... од тоа пензионерине додека отидеш у град ке се препотиш ко коњ и башка ке смрдиш на марули и други срања :toe:

Се инаетев денеска во автобус со еден дедо, жешко, испотени мишки, кромид и пипер и ти иден еден нагон да отвориш прозор и јас потпаднав во искушението и отворив и еден стар затвори, јас отвори он затвори, ми скурчи и се симнав.
Не ми беше до расправање.

:pos2::pos2::pos2:

Инаку он топик:во било кој ден и било кое време да тргнам од Драчево ми требаат 45 мин. минимум со 41 да стигнам до центар мајке му:nesvest:

А затоа ли тоа старците ги оптеретуваат автобусине секој петок... :tapp: Па и младинава излага у град у петоци... од тоа пензионерине додека отидеш у град ке се препотиш ко коњ и башка ке смрдиш на марули и други срања :toe:

Извини ама не збори у множина.Јас би ти препорачал со воз да одиш у град поефтино ќе те фати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom