Јавно запросување

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
gif-guy-girl-proposal-845951.gif

:D

Ја враќам темава од мртвите.
Пред некој да отвори тема за истово.
Знам дека ќе отвори.

Која е потребата да љубовта која е еден вид на приватна работа која ја делиме во текот на животот со личност од спротивниот пол(тргаме настрана хомичи пошто уште немаат право да склучува брак тука), добие на крај една јавна димензија?! Демек види, ние се сакавме и сега ќе сме заедно? Или види колку ја сакам, што натерав 50 души да пеат на глас и да го извикуваат нејзиното име? Или види какво видео снимив, видео во кое бегав со ружа в уста преку лавови и крокодили, за на крајот таа ружа стигне во нејзините раце?
И на крај ќе видиш ќе се испозаколат, испотепаат и ружи и краставици ќе исполетаат.

Баш тој чин на запросување го планирам здравје во атмосфера каде приватноста ќе биде на прв план, а јавноста нека си стои таму некаде надвор осамена.

Не, не, едно големо НЕ за јавно запросување. Среќна па и пресреќна сум што тој момент беше интимен, без присуство на други, без аплаузи и честитки. Една студена зимска ноќ додека се топлевме пред огнот падна понудата, искрено неочекувано. Тоа беше еден момент исполнет со многу емоции, бев среќна но повеќе изненадена. Знам само дека цела ноќ око не склопив туку од време на време ќе погледнев како ми прилега прстенот, сега кога ќе се сетам се смеам. Ама едно знам дека присуството на било кое друго присуство ќе ја уништеше интимната атмосфера на двајца вљубени

Замисли да му рече НЕ пред цел народ

Веќе го искажав мојот негатив став за оваа појава, но ова нешто ми се виде интересно. Истиов чин во дискреција ми изгледа многу привлечно. Ама со пивопијците во позадина што вијат вратови - не.

roga.jpg

przyjaciolki_odc_12_michal_marcin_580x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

przyjaciolki_odc_12_patrycja_joanna_580x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

przyjaciolki_odc_12_patrycja_joanna_580x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

0001UZBRQPF0RRMT-C116-F4.jpg

0001V3GWGCDVATAY-C116-F4.jpg

http://www.slavorum.com/forum/index.php?topic=6297.0

Не се интересни веќе со овие запросувања во јавност. Веќе видено на плоштад имаше едно вакво запросување. Па мајка му дојде со бомбони да части. Однапред е се договорено.
Може на никој не му текна ама моево беше ептен забегано. :ROFLMAO: Ми вика ќе одам до продавница ти чекај ме во мојата соба. И кога се врати ја отвори вратата има што да види клекнат на колена дремам со прстен во рака. И викам те поканувам на свадба па и го кажав и датумот. :D

Последно уредено:
Уште една глупост за која дознавме од телевизија и експресно почнавме да ја применуваме.Па лигавење, па цурата демек испотресена ... па на крај краева бракот е договор меѓу двајца не желба на еден. Треба фино лепо,да си седнеш да си напраиш муабет кој шо планира понатаму у животот а не на некој му текнало да се жени па цурата да не го крши филмот ај ке се омажи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom