Јавно запросување

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не сум поштувал ваква ствар. Не дека не е интересно. Интересно беше првиот пат, ама веќе се се сведува на „веќе видено“.
Јас мислам дека секој треба да си смисли свој креативен начин на запросување. Тоа не мора да биде јавно, може да биде и приватно (насамо) а да има 3 пати поголем и подобар ефект од јавното запросување.
Не е битно да им покажеш на тие непознати луѓе колку ја сакаш девојката, битно е да уживаш во моментот заедно со неа, да приредиш нешто ептен креативно и необично, и да ја направиш многу среќна во тој момент, па и за цел живот се разбира :)

a zasto zenata da ne zaprosi prva??/??[DOUBLEPOST=1412162392][/DOUBLEPOST]zasto se ostava ovaa pregolema odgovornost i rizik samo na mazot? kogo da go prasam od forumov? da im pisam na feministkite eden mail?

a zasto zenata da ne zaprosi prva??/??[DOUBLEPOST=1412162392][/DOUBLEPOST]zasto se ostava ovaa pregolema odgovornost i rizik samo na mazot? kogo da go prasam od forumov? da im pisam na feministkite eden mail?

Јас некаде прочитав дека девојката всушност запросувала прва со соопштение дека е бремена. И не, не му е на мажот ризик да ја запроси како што не би и било ни на девојката, прво зошто никој не би се осмелил туку така да запроси после неколку состаноци освен е во случаи кога доаѓа до несакана бременост каде патем половина работа околу прашањето за просење е завршена и после се прават маратонски веридби и се кажува наоколу дека така се договориле а никој ниту знаел дека воопшто тие двајца се гледаат. И стојам зад тоа дека оние што подолго време се заедно разговарале на тие теми, или суптилно си укажувале на тоа како дечкото би се решил на следниот чекор. Не е тоа баш и некоја одговорност, по мое мислење.

вече не е интересто ,демоде стана

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom