Јасновиденијата на Алвега

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Абе, прашав кој ќе ми го ишмука херпесот, баве! Од кај ми сто евра по уста да се маам, да имав свадба ќе праев.

ја ти реков иди кај Алвега, тој со својот огнен здив ќе го согори, зашмука, ко гљива од нога има да падне после реконазол маст.

А да им договоревте на Ацева и на Вега средба на наредната Кајгана Собиранка?

Sunday bloody sunday.
Не си го може Ацева со Алвега. Ќе ја потомори со појава бе. Ем шо е ебачиште ем влав ем ај си знајте.

Ja prolistav temava na brzinka,
i go procitav toa od Alvega i spored mene e netocno i pateticno toa sto e napisano.:ne:
Ako treba da izdvojam 5 licnosti od forumov, koi redovno gi citam
i uzivam vo nivnite postovi, sigurno Aceva kje se najde megju niv.
Bas e super licnost,dodeka e pozadi monitor, a za u zivo ne znam kakva e,ali ako e ista togas- :music3:

Да Бич, па зошто мислиш дека му тргаме ваков еир на Алвега јебачот Нумеро Уно по светов и веков!

ThA-BiTcH напиша:
Ako treba da izdvojam 5 licnosti od forumov, koi redovno gi citam
i uzivam vo nivnite postovi, sigurno Aceva kje se najde megju niv.
Bas e super licnost,dodeka e pozadi monitor, a za u zivo ne znam kakva e,ali ako e ista togas- :music3:

Бетер. Ако успееш да ја видиш низ тоа косиштата размаани и ноктиштата извиткани.

Ужасна е, прашај го The Allmighty Vlach Alvega! Смрди, корне, дури и циганите не и бараат пари, бегаат од неа и и дофрлаат апунчиња :pos:

Garfield напиша:
Ужасна е, прашај го The Allmighty Vlach Alvega! Смрди, корне, дури и циганите не и бараат пари, бегаат од неа и и дофрлаат апунчиња :pos:

Abe neam sto da prasuvam, jas samo rekov ako e takva i vo zivo super!
A ako ne....jebi ga, ne za dzabe Gopsod dal na nekoi ubavina, na nekoi pamet, na nekoi nisto ne im dal, a na nekoi im dal i ubavina i pamet ali ne znaat da gi iskoristat :icon_lol:
Aceva koja si ti od dadenive kombinacii ? :pos: :pos: :pos:

Она е од оние без памет и убавина, од оние заникој никаде мрсул што не им се фрла :pos::pos::pos::pos::pos::pos:!

Затоа Алвега царот влашки (да не беше царевата ќерка влашка??) има и ум, занает и убавина.
Еве види го:

cycling_pig_transport.jpg

Работи во шпедиција!

cycling_pig_transport.jpg

:pos::pos::pos::pos::pos:
Da ne go znaev Vega, moze i kje ti poveruvav :)

Штом го знаеш поверувај му нему и за Ацева, а и поздрави го од мене. Подобро друг да го поздравува отколку јас да го прашам за здравје.

Ај сега, барав на гугл Алвега, ми даде конференција на јасновидци. Кој е од овие Алвега Д Влав:

naked_guys_with_machines.jpg

ДаБиче, мојот воз помина. Шо сум упропастена, ноктеста, обрасната, загрдена, бездетна, зла и смрдлива (така викаат, ја не осечам) е директен резултат на недостаток од малковечко образовање. Да имаше такво нешо у мое време, АлВега немаше за шо да пишуе. Па сеа ти, мисли му ја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom