Јасновиденијата на Алвега

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
@ Tha_bitch: У Малкоец оди одма у special section инаку маф ти е работава.

Garfield напиша:
Ај сега, барав на гугл Алвега, ми даде конференција на јасновидци. Кој е од овие Алвега Д Влав:

naked_guys_with_machines.jpg

пола фамилија ми е на сликава.. оној со мевот сум ја.. :icon_roll

немој бе вака да ме компромитираш..

А ТИ ДА БИЧЕ ОДМА НА ASS SLAPIN THERAPY У МАЛКОЕЦ, КАЈ МЕНЕ У КАБИНЕТ.

ова требаше да иде под приговор: мрско ми е, ми се наспатуваат малолетнички, а, мачоре?

Е не, че ги ебам па че штедам, не су ја Влав!!

Морееее, напаствуење, глеај таа да не те напаствуе тебе!!
Ова младите забегани, никаков тренинг од дома немаат, што ги научила улицата, ужас.

Да Биче, јавни магаренцето и трком Малкоец или ќе ти го с'снам Алвега.

Еве во моментот неовото превасходство the almighty seer, His Holliness and Greatness Alvega the Vlach soothsayer is present на форумот да ни одговори нам, на ништожните обичници и смртници на прашањата кои го мачат човештвото през илјадалетијата, а и во поново време.

Гледате, иако поспоро, сепак Офчар заврши работа!!! The vlach link works!!

Кој е на ред за профилизација - нова тема да си отворите. Не ме интересува. Овде пише Ацева.

Кој/а и да е, колку и да се, на крај ќе ги споиме во тема: Јасновиденито на Алвега!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Ете, да не рече некој дека лажам, се гледа дека јасновиди човекот во моментов и контемплира за универзалните вистини:

OPWJDOIEW.jpg

А кој е типов што ти правел психоанализи Ацева? И уште поинтересно. Од какви побуди тоа го правел??

Јин друшке, колку што ти знаеш, толку и јас. Сум газнала со некој пост во живец.

:) Може да е тоа. Знам како е кога ќе згазнеш на живец.

Ацева, јебем ти профил.:pos:

Него никој не кажа, профилот, алуминиумски, метален, силиконски и тако то. тц тц тц
Ебаве јасновидците.

не ја закачајте ацева...и точка!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom