Јас сум најубава :)

• Креатор на темата Креатор на темата tavCHe
  • Време на започнување Време на започнување

tavCHe

Bonum Kurcum
Член од
1 септември 2008
Мислења
61
Поени од реакции
2
Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....

зошто би се нервирал?.... мислам, само идиот би се изнервирал на некој со такви мисли што е... нема логика да се нервирам поради такви личности, т.е. да се нервирам поради било какви личности

Таа можеби е убава, ама јас сум поубав. :pipi:

Она е уствари уплашена, ама ти за секој случај потсети ја... дека еден ден ќе остари, и ќе и се опушти лицето, и дека ќе и се збрчка кожата, и ќе и паднат забите и ќе и се треси раката па ќе го размачкува карминот, ушите ќе и се издолжат од обетките и така. :)

Тинејџери, тоа е несигурност во себе манифестирана со самозалажување, ќе пројде. :)

Едно прашање...

Нели ве нервира кога некоја личност мисли дека е најубава, најдрага, најмила итн. , а уствари не е свесна колку само лета во облаци...?

Имам една таква личност во мојот живот и незнам како да и објаснам....
Кажи и дека и тебе мајка ти ти рекла дека си најубава :toe:

зошто мора секоја тема што е отворена од почетник да премине во сеир? :)... еве те уверувам дека ако беше од некој админ или модератор сериозно ќе беше сфатено :)

Обично не се дружам со самобендисани луѓе, па не мора ни да ги трпам нивните глупави испади.

нели не е први април? :nenene:

Инаку девојката е нарцисче. Сите сме по малку нарцисоидни т.е речиси сите но има и такви кои претеруваат.
Едноставно кажи дека да најубава си, ама не претерувај ќе ми се огрдиш :icon_lol:
Женска глупост да мора секогаш да е најубава и да и бидат давани комплименти, али голем број замараат со тоа.
Продолжи да и објаснуваш вајда ќе свати. Ако не здравје:icon_lol:

e nemozam da trpam takvi lugee...abe najubaj se, vo se NAJ... a malku podobro ko ce gi znajs nema samodoverba ni gram...i samo si bilda ego so: uba sum? lele vo ova kolku sum uba!?...itn, a znam i mashki slucai
imav takvi drugarki 2-3 i si bea pogodeni...samo si delea licemerni komplimenti ama navreme gi napustiv ednostavno nemozam so takvi luge

И јас имам една таква до мене седи на школо страшно ме нервира пробувам да ја ставам на игнор, сама ќе види она колку е најубава најдрага се нај нај:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom