Јас сакам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sungerot Bob
  • Време на започнување Време на започнување
Сакаш да пееш или сакаш бенд некој? :)

Ова не е бенд некој :P Radiohead се овие.
Инаку ја сакам позицијава како на сликата, да се најдувам во таа точка, здрав, прав, со најсилна енергија да уживам во двочасовен концерт, не барам повеќе. :D

Sakam na Corcula so simpatijata i ke mi se ostvari mislam plaza,kupaci, sonce ,koktelcinja,seks na eks af af :pipi: :vozbud::icon_lol:

Јас сакам да сум сууупер сууууууупер суууууууууууууууууууупер ѕвееееезда.... супер ѕвезда сакам да сум јас :vozbud::vozbud::vozbud:

Јас сакам да бидам диктатор во оваа банана,да ги испозатворам сите гниди по затвори и цел народ да се плаши од мојата сенка.Ќе биде и тоа еден убав сончев ден.

15s9elw.jpg

Palachinka od Amatti :rolleyes:

Јас во моментот шо ги ебам децата у Етиопија, па исто најмногу сакам Sungerot Bob да станe модератор на некој подфорум од форумов . Тогаш кајгана би била најпреуба:love:

Да престане да ме боли грлото до после и да не се разболам. :(

да бидам со таа што ја сакам иако никогаш нема да се случе тоа... побрзо да положам за кола и да си купам пежо 206 1.4 хди бело

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Наутро во мугрите пред првите петли да се разбудам.

Наутро во мугрите пред првите петли да се разбудам.

Taман сега време ти е Анчо да го фатиш ритамот. Дедо ми едно добри 20 години со баба ми стануваа кај 4, 4 и некоја минута пред првите петли. Но разликата меѓу тебе и нив е што ти си помодерен и седиш на кајганава, а тие абер немаа што е тоа форум. Дури и компјутерот го викаа комплутер :D. Максимум 9 сатот беа в кревет.

80 години живееше стариот. Фрлаше по едно ракиче обавезно пред петелот да го пушти гласчето од себе. Имаш време, али треба да се решиш и да ти тргни.

Инаку јас сакам да ми се размлади песот за 4-5 години, и наместо 10, да има 4-5 и да биди пожив и подинамичен.

Јас сакам..
сакам многу работи али еве неколку:
еднаш во животот да најдам време и пари и да отидам на некоја прелуда забава на пример на Ibiza на нешто вакво, напраен ваков :vozbud:
да напрам 1 милионче до 30тина години :D и после убав бизнис има да кулирам дури чука срцето во мене.
да ја најдам вистинската со која ќе го трошам то милиончето :D, да ми роди здрав прав син, јунак а можи и една ќеркичка лепотица некоја на мајката и паметна на таткото ;)
ако не друго барем на сон да ги сонам овие убајни :ROFLMAO:

Јас сакам да избегам на неколку дена во некое село во Источна Македонија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom