Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ритуал почиња со палење цигарче. Додека си чурам тутун, и гомната излеват од газо, нешто чачкам или на мобилен, обично си играм некој покер, или ако имам билтен при рака зјапам нешто без веза у него. Порано и крстозбори и судоку решавав, ама ми досади.

Јас кога серам најчесто си читам што има новости во Тинекс, Тедико..., а исто така и го читам упаството на прашаци, пени за бричење, шампони............битно не ми е досадно :):D

Јас кога серам,серам едно добри 30 минути,читам весници,се пишува ОБАВЕЗНО по едно ливче спортска,и се играат игри,односно се рушат рекорди на телефонот :D

Ритуал почиња со палење цигарче. Додека си чурам тутун, и гомната излеват од газо, нешто чачкам или на мобилен, обично си играм некој покер, или ако имам билтен при рака зјапам нешто без веза у него. Порано и крстозбори и судоку решавав, ама ми досади.

Прв пат слушам да некој кога седи на шоља т.е. сере(кака/кења...) да пуши цигара ... respect :icon_mrgr:
Јас сум пушач одамна но никогаш не сум запалил цигара во WC иакo си пушам по дoма внатре во моја соба како и во дневната !
... ќе пробам ај ...

Ја кога серам заглавувам на твитер дур се засуши гомното. (n)

97841583-131d-43fa-a67f-a63903268fe0-w500-h500.jpg

Во зимскиов период обично размислувам како би било да се вгради клима, панел или керамички елементи со греење на шолјата место стандардните пластични како не би нали смрзнавале на овие зимски ладни и безмилосни температури во карлично-меѓуножните предели на телото и то.

Размислувам за сериозни теми - На пример, за проблемите во светот. Секогаш најмногу ми работи мозокот тогаш...
Си филозофирам - Си мислам за своите погледи кон светот, ми текнуваат секакви филозофски мисли.
Си пишувам поезија во главата - Темата би можела да биде се, ама баш се. Од опис на плочките, до глупоста. Така си го надградувам мојот чуден стил кој се фокусира на работи на кои најчесто во литературата не се фокусираат.
Правам психоанализи на одредени личности - На пример, некој што ме изнервирал денес, или пак некој кој го почитувам.
Си ја развивам способноста да ги избркам луѓето од мене на радиус од 100 метри - пеам - Тоалетот е единственото место каде што можам мирно и спокојно да си рикам, ондосно пеам. На други места ми е срам бидеќи не знам да пеам.
Барам симетрија во предметите кои ги гледам -Ја развивам логиката.
Одвојувам време за себе - Времето кога серам е времето кое го посветувам на себе. Еве колку се грижам за себе. Сепак, тогаш сум најсмирена и најопуштена...
Еднаш се сеќавам и дека јадев во тоалетот.:facepalm:

Смачено ми беше да прдам толку силно и гомното да не се ослободи. Додека прдежот стануваше се посочен и посочен, темно-кафена катастрофа почна да ја тушира белата внатрешност на шољата, правејќи еден смрден контраст. Откако течниот слој на гомна (исто така познат како пролив) заврши, следеше дебелата тврдост која живееше некаде во мене една недела. Горделиво висеше како на конец од мојот г'з 30 фасцинантни секунди, кога конечно се откачи. Падот бече толку силен, што го делеше воздухот во шољата така што правеше еден звук сличен на тој што го правел Bruce Lee со нунчаки. Наеднаш направи еден гласен *плоп* кој предизвика еден кафен мини-цунами бран. Кога гомнената вода се смири од бранот, јас станав од шољата чуствувајќи се по оптимистички, по полн со живот и по среќен од било кога во мојот живот.

Кога серам ако е тврда кобасицата гледам да не си го пукнам и раскрварам газето :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom