Јас кога серам.....

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Значи ти по бетер од мене си бил:pos:.Ќути не сум бил сам.

Да и на секое ново седнување на веце-шољата почнувам да бројам од почеток бидејќи не памтам до каде сум стигнал претходниот пат ... :D

ako e utrinsko e brzinsko...dve goltki kafe eden dim cigar i trk vo wc...a ako e vo tek na denot togas ili se cupam...ili gledam dali sum podniknala za depilacija ili se spremam odma za tusiranje :oops:

Јас кога серам, не ги читам состојките од прашокот и шампонот бидејќи ми е оштетен видот.
Исто така кога серам, откако ќе ги пуштам бомбите во Шољево Море, се правам утоп од глава до пети...доста опасни бомби.

Јас кога серам, не ги читам состојките од прашокот и шампонот бидејќи ми е оштетен видот.
Исто така кога серам, откако ќе ги пуштам бомбите во Шољево Море, се правам утоп од глава до пети...доста опасни бомби.

Од твоите бомби што ги фрлаш во шољата нивото на Вардар скока за еден метар ... :icon_mrgr:

Јас кога серам од толку многу што напињам , ги отварам широко очите, ми се крева очниот притисок па и главата ме боли, а и многу често после чинот ми зуе во ушите и ништо не слушам наредните 10 минути...како наглув сум.

Јас ако сум без телефон „забегувам“ со мислите и ми доаѓаат различни идеи (како да го уредам дворот, да направам нова машина, да сошијам нешто...), а ако сум со телефонот заглавен сум на YouTube барем едно 30 минути, среќа што има 3 WC-а во куќата... Другар ми на пример кога ќе влезе го нема по 2 саати (колку има батерија таблетот/телефонот) а живее во стан со родителите и татко му (оболен човек) мора да чека....

Jaс сум Икономиста и Чпараџија голем секогаш кога седам на шољата се нешто бројам ... или плочките или пак предметите кои во моментот се наоѓаат врз машината за перење или пак ги бројам пукнатините и точките на плочките, ситните гребнатинки на вратата и планирам што да почнам да правам дали да ја фарбам вратата или не, дали да ги заменам старите плочки со нови или сеуште не и сл. :icon_mrgr:
--- надополнето: 12 септември 2013 во 19:45 ---
не бе, оти разделба демек

Разделба со го*ното ... :ROFLMAO:

25932-210854-9920885af75ed5b66bd8a1979305935c.jpg

се пронајдов :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom